Δυσκολεύτηκε γιατί "πονούσε" στη μέση!

Για την 1η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Παναιτωλικό με 2-1, χωρίς να εντυπωσιάσει...
Δυσκολεύτηκε γιατί "πονούσε" στη μέση!

Μπροστά σε 25.000 θεατές, ο Φερέιρα παράταξε στο αρχικό 4-4-2 τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλη, στα χαφ τους Εσίτι, Ντόουγκλας, Λημνιό, Μπίσεσβαρ και στην επίθεση τους Πέλκα, Σφιντέρσκι.

Ο Δικέφαλος μπήκε καλά στο ματς πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά τους φιλοξενούμενους και θα μπορούσε να είχε ανοίξει τα σκορ στο 5ο λεπτό, όταν μετά από μπαλιά του Μπίσεσβαρ στην πλάτη της άμυνας, ο Πέλκας δεν έπιασε το ψαλιδάκι όπως θα ήθελε και ο Κνετ μπλόκαρε!

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κρέσπο να μην καταφέρει να σκοράρει, όταν η κεφαλιά του μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, πέρασε άουτ!

Η ομάδα προσπαθούσε να τρυπήσει την άμυνα των φιλοξενούμενων παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες με τον Γιαννούλη να βρίσκεται σε πολύ καλή μέρα και τον Λημνιό να προσπαθεί να διεμβολίσει την αριστερή πλευρά της άμυνας του Παναιτωλικού.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 28ο λεπτό, όταν ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Γιαννούλη, με ένα σεντερφορίσιο γκολ άνοιξε το σκορ!

Τρία λεπτά αργότερα, χάθηκε φοβερή ευκαιρία από τον Σφιντέρσκι (άουτ η κεφαλιά του από κοντά), μετά από σέντρα του Λημνιού! Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Πέλκας, δεν μπόρεσε από εξαιρετική θέση να νικήσει τον Κνετ, στέλνοντας την μπάλα από πολύ κοντά, άουτ!

Ο Παναιτωλικός αντέδρασε και είχε δύο σουτ στο 35' και στο 38' από τους Ρόμαν και Μπαΐροβιτς τα οποία πέρασαν άουτ, στις μοναδικές φάσεις που ανησύχησε η άμυνά μας στο πρώτο ημίχρονο!

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ έδωσε γήπεδο τον Παναιτωλικό, οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν την μπάλα, είχαν μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μπαΐροβιτς, όμως τίποτε περισσότερο, ως το 74' όταν η σέντρα σουτ του Μίσιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Ο Παναιτωλικός μείωσε στο 93' με τον Ντάλσιο, το σουτ του οποίου κατέληξε στα δίχτυα μας με τη βοήθεια και του δοκαριού!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Λημνιός, Πέλκας (79' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (61' Μίσιτς), Σφιντέρσκι (67' Άκπομ). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Καντουρί, Ζαμπά, Ακπόμ

Παναιτωλικός: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Λουσέρο (75' Τσιγγάρας), Φυτόπουλος (46' Μπιαλί), Σανιά, Ρομάν (68' Ντουάρτε), Μαλής, Λιάβας.

.......................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

92ο λεπτό: 2-1 ο Ντάλσιο με σουτ και με τη βοήθεια του δοκαριού!

85ο λεπτό: Καλό σουτ του Ντουάρτε άουτ

80ό λεπτό: Κίτρινη στον Ντουάρτε

79ο λεπτό: Ζαμπά στη θέση του πέλκα

78ο λεπτό: Πλασέ του Μπαΐροβιτς άουτ

74ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Σέντρα σουτ του Μίσιτς και η μπάλα στα δίχτυα!

68ο λεπτό: Ντουάρτε στη θέση του Ρομάν

67ο λεπτό: Άκπομ στη θέση του Σφιντέρσκι

61ο λεπτό: Μίσιτς στη θέση του Μπίσεσβαρ

59ο λεπτό: Κεφαλιά του Μπαΐροβιτς άουτ

46ο λεπτό: Μπιαλί στη θέση του Φυτόπουλου

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

45ο λεπτό: Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Πέλκα μετά από μπαλιά πάρε βάλε του Λημνιού

44ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Πέλκα, μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο Κνετ

38ο λεπτό: Σουτ του Μπαΐροβιτς άουτ

35ο λεπτό: Σουτ του Ρομάν, άουτ η μπάλα

31ο λεπτό: Φοβερή ευκαιρία ο Σφιντέρσκι (άουτ η κεφαλιά του από κοντά), μετά από σέντρα του Λημνιού!

29ο λεπτό: Κίτρινη στον Ντόουγκλας, πολύ αυστηρή!

28ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά μετά από σέντρα ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ του Δημήτρη Γιαννούλη

7ο λεπτό: Ο Κρέσπο χάνει μεγάλη ευκαιρία, με την κεφαλιά του από καλή θέση να περνάει άουτ

5ο λεπτό: Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ! Έξυπνη μπαλιά του Μπίσεσβαρ στην πλάτη της άμυνας, ο Πέλκας δεν πιάνει το ψαλιδάκι όπως θα ήθελε και ο Κνετ μπλόκαρε

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό στη σέντρα και τον ΠΑΟΚ να επιτίθεται προς την πλευρά της θύρας 4

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Λημνιός, Πέλκας (79' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (61' Μίσιτς), Σφιντέρσκι (67' Άκπομ). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Καντουρί, Ζαμπά, Ακπόμ

Παναιτωλικός: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Λουσέρο (75' Τσιγγάρας), Φυτόπουλος (46' Μπιαλί), Σανιά, Ρομάν (68' Ντουάρτε), Μαλής, Λιάβας. Αναπληρωματικοί: Γιαννακόπουλος, Μπάλμπι, Ταχάρ, Μπιάι, Ντουάρτε, Καββαδίας, Τσιγγάρας

 

................................

Το pregame της αναμέτρησης

18:30 Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των ομάδων και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

19:07 Πασχαλάκης και Ζίβκοβιτς βγήκαν για ζέσταμα μέσα σε χειροκροτήματα

19:22 Μέσα σε αποδοκιμασίες βγήκαν οι παίκτες των φιλοξενούμενων

19:25 Και οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου ξεκίνησαν την προθέρμανση μέσα σε χειροκροτήματα, με το σύνθημα "ΠΑΟΚ γερά, πρωτάθλημα ξανά" να ακούγεται στην Τούμπα, όπως και το "Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές"

Διαβάστε ακόμη...