"Γράψαμε ιστορία με το αήττητο"

Ο Αλίν Τόσκα μίλησε για την νίκη στα Γιάννινα και το αήττητο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Δικέφαλος...
"Γράψαμε ιστορία με το αήττητο"

 Αναλυτικά τόνισε:

Για το τι θα απαντούσε σε κάποιον που θα του έλεγε πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, ότι θα πάρει αήττητος το πρωτάθλημα:

"Όταν πήρα την απόφαση να έρθω ήξερα την ομάδα. Ήξερα τον προπονητή, τον πρόεδρο και ότι έχουμε τους καλύτερους οπαδούς την χώρα. Είχαμε την εμπιστοσύνη ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα από την αρχή, αλλά σήμερα γράψαμε ιστορία με το αήττητο. Βέβαια δεν πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί μας περιμένει και ένας τελικό στο κύπελλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράψουμε ιστορία και την επόμενη εβδομάδα".

Για το πως αισθάνεται σαν πρωταθλητής:

"Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Το έχω ξαναζήσει και στην Ρουμανία. Είναι ωραίο να είσαι στον δρόμο και όλοι να είναι χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο συνέβαινε και στον Βουκουρέστι και αυτό το κάνει ξεχωριστό. Χαίρομαι που το καταφέραμε και θέλω να το επαναλάβουμε και σύντομα".

Για τη θέση που αγωνίζεται:

"Η φυσική μου θέση είναι στο κέντρο της άμυνας. Είναι απόφαση του προπονητή να παίξω μερικά παιχνίδια σαν αριστερός μπακ, αλλά είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ότι μου πει ο προπονητής μου θα το κάνω. Τότε χρειάστηκα σε εκείνη τη θέση και σήμερα ή με τον Πανιώνιο στη φυσική μου θέση. Όπου ζητήσει ο προπονητής θα παίξω".

Διαβάστε ακόμη...