Στα Γιάννινα για το αήττητο!

Τελευταία αγωνιστική της Super League και ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα ...
Στα Γιάννινα για το αήττητο!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι εκτός από τους γνωστούς απόντες λόγω τραυματισμού (Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ) και τον τιμωρημένο Ελ Καντουρί καθώς και τον Μάτος ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να προφυλαχτεί ενόψει τελικού.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Τόσκα, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Ενρίκε, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα Κρέσπο - Βαρέλα - Ίνγκασον - Γιαννούλης, αμυντικά χαφ οι Ολιβέιρα - Σάκχοφ (ή Μίσιτς), μεσοεπιθετικά οι Μπίσεσβαρ - Πέλκας - Λημνιός (ή Ζαμπά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Κόσμος του ΠΑΟΚ δε θα βρεθεί στους "Ζωσιμάδες" λόγω της απαγόρευσης της μετακίνησης, ενώ απουσίες έχουν και οι γηπεδούχοι καθώς ο Πετράκης δεν έχει στη διάθεσή του τους  Λίλα, Ευαγγέλου, Ξύδα, Σιόντη και τον τιμωρημένο Αθανασιάδη.

Η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο να διαιτητεύσει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Κωσταρα και Κούλα Χασάν, 4ος ο Κουτσιαύτης και παρατηρητής διαιτησίας ο Τοπούζης.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...