Το πραγματικό ραντεβού την Κυριακή, είναι στο Λευκό Πύργο. Ζήσε τη γιορτή, μη τη χαλάσεις!

Ο παροξυσμός που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες εν όψει της οριστικοποίησης του τίτλου από την ασπρόμαυρη αρμάδα, ήταν αναμενόμενος. Αναμενόμενη όμως είναι και η «παραδοσιακά» παρορμητική στάση του ΠΑΟΚτσή…
Το πραγματικό ραντεβού την Κυριακή, είναι στο Λευκό Πύργο. Ζήσε τη γιορτή, μη τη χαλάσεις!

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή σηκώνει την κούπα. Η σκέψη και μόνο για όσα περάσαμε τόσα χρόνια, την πορεία που ακολουθήσαμε για να φτάσουμε εδώ, σε κάνει να δακρύζεις. Να ανατριχιάζεις. Να βγάζεις μια κραυγή από μέσα σου. Για να γίνει όμως η απίστευτη ορμή μας ποτάμι χαράς, θέλει μεταξύ άλλων ΚΑΙ μυαλό.

Μετά τις ατελείωτες συζητήσεις που προκάλεσε η μαζική αναζήτηση για ένα εισιτήριο του ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, με κόσμο να γκρινιάζει, να ψάχνει με αγωνία ένα «μαγικό χαρτάκι» αλλά και να απογοητεύεται, τώρα πλέον είναι η ώρα να σκεφτούμε ΤΙ είδους γιορτή φανταζόμαστε.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έχει γίνει από μέρες γνωστό, οργανώνει εκπλήξεις. Τα φορτηγά «πάνε κι έρχονται» στη Τούμπα, με ειδικό φωτισμό κ.α.

Εμείς όμως; Θα ακολουθήσουμε την ίδια στάση που είχαμε σε παλαιότερα μεγάλα ματς;

Θα γίνουν τα ίδια όπως πριν λίγους μήνες σε άλλα ντέρμπι που είχαμε;

Ελπίζουμε πως όχι. Γιατί αυτή τη φορά δεν υπάρχει αγωνία για το ματς. Υπάρχει ένα ασταμάτητο ποτάμι που δεν ανακόπτεται. Και αυτό μπορεί να είναι η μαγεία του ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί και να γίνει κίνδυνος-θάνατος για τις χιλιάδες κόσμου, αν δεν τηρηθεί μια στοιχειώδης λογική.

Εντός Τούμπας, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να υπάρξουν υπεράριθμοί με την τακτική του «ντου» που θέτει σε κίνδυνο χιλιάδες κόσμου και παιδιά.

Παράλληλα, η απολύτως ΚΑΚΩΣ εννοούμενα ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ συνήθεια του να μπουκάρει κόσμος στο γήπεδο για να «πάρει φανέλα το παιδί» ή να ξεβρακώνει τους παίκτες, είναι τις περισσότερες φορές ΓΕΛΟΙΑ. Αυτή τη φορά όμως θα είναι και επικίνδυνη. Γιατί ο κόσμος θα έχει 10 φορές περισσότερη ορμή.

Γι΄αυτό και η πραγματική γιορτή την Κυριακή, θα γίνει στον Λευκό!

Το πιθανότερο είναι πως θα συρρεύσουν χιλιάδες κόσμου από Θεσσαλονίκη, Βόρεια Ελλάδα και βεβαίως εξωτερικό.

Αν η Θεσσαλονίκη έχει υπό φυσιολογικές συνθήκες κυκλοφοριακό πρόβλημα, αυτή την Κυριακή κυριολεκτικά θα ΣΤΕΝΑΞΕΙ.  Και αυτό σημαίνει πως για όλους εμάς που θα είμαστε εκεί, πρέπει ίσως για πρώτη φορά να κάνουμε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του πότε θα ξεκινήσουμε για τον Λευκό Πύργο. Η «άρπα-κόλλα» λογική δεν έχει χώρο αυτή τη φορά.

Γι αυτό και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχεδιάζει μαζί με τον Δήμο Θεσσαλονίκης να υπάρχουν γιγαντοοθόνες. Ώστε το γλέντι να αρχίσει από νωρίς και να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί. Είτε στο δεύτερο, είτε στο πρώτο σύμβολο της πόλης. Ανάλογα με το αν έχει κανείς εισιτήριο ή όχι.

Φίλε ΠΑΟΚτσή, αυτή τη φορά, προστάτεψε την ομάδα σου. Σεβάσου τον διπλανό σου και τα παιδιά σου. Ζήσε τη φιέστα, μη τη χαλάσεις!

Διαβάστε ακόμη...