"Τα καλύτερα έρχονται"

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το ισόπαλο απότέλεσμα στη Λάρισα και τον τραυματισμό του Βιερίνια...
"Τα καλύτερα έρχονται"

Αναλυτικά τόνισε:

Για τον τραυματιμό του Βιερίνια: «Η ατμόσφαιρα με τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια δεν είναι καλή, περιμένουμε τα αποτελέσματα, είναι κρίμα να χάνεις τόσους σημαντικούς παίκτες σε ένα τέτοιο σημείο. Τους θέλουμε όλους κοντά μας, είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ομάδας, έχουν βοηθήσει τα μέγιστα. Δεν είναι πολύ καλά ο Αντρέ. Περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αυτός έχει καταλάβει ότι δεν πάει κάτι καλά. Προσπαθούμε να του ανεβάσουμε το ηθικό. Αξίζει να τον έχουμε πολύ ψηλά».

Για το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΛ: «Είχαμε τις ευκαιρίες, ήταν μια άτυχη στιγμή, ο παίκτης της Λάρισας πήγε να κάνει σέντρα. Αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Θέλουμε ένα βαθμό ακόμα, είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα, δε μπορούμε να στεναχωριόμαστε. Την άλλη εβδομάδα περιμένουμε τον κόσμο μας, να χαρούμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα καλύτερα έρχονται».

Για την ανυπομονησία για την κατάκτηση του τίτλου: «Πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι, γιατί έτσι μόνο καταφέρνεις πράγματα. Μπορεί να το ήθελε πολύ ο κόσμος να κερδίσουμε σήμερα, το θέλαμε κι εμείς πολύ. Αλλά υπάρχουν δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Θέλαμε πολύ τους δύο βαθμούς, αλλά υπάρχει και η ισοπαλία. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μια πολύ σπουδαία μέρα την ερχόμενη Κυριακή. Δεν έχω μάθει να κοιτάω τα αρνητικά, αλλά μόνο τα θετικά. Δε μπορούμε να κάτσουμε να στεναχωριόμαστε. Θέλουμε να το ζήσουμε, όλοι μαζί, σαν οικογένεια, με τους τραυματίες, με τους παίκτες που παίζουν, αυτούς που είναι στον πάγκο».

Για τους τραυματισμούς: «Είναι τεράστια απώλεια. Ο Αντρέ έχει βάλει το όνομα του με χρυσά γράμματα σε αυτήν την ομάδα. Ο Μαουρίσιο έχει προσφέρει πάρα πολλά. Ο Βέρνμπλουμ είδατε ότι θέλει και λίγο τύχη στο ποδόσφαιρο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε ε μείς είναι να στηρίξουμε όλους».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Ενωμένοι πάμε να πανηγυρίσουμε την άλλη εβδομάδα».

Διαβάστε ακόμη...