"Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα"

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ...
"Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα"

Αναλυτικά τόνισε:

Για το σημερινό το αποτέλεσμα: «Σίγουρα φεύγουμε απογοητευόμενοι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, είπαμε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ότι αν κερδίσουμε είμαστε πρωταθλητές. Θεωρώ ότι κανείς δεν ήταν αδιάφορος η ομάδα έβγαλε ποιότητα από το πρώτο λεπτό αλλά από μια αδιανόητη φάση η Λάρισα ισοφάρισε και δεν στεφθήκαμε πρωταθλητές και δεν δώσαμε μια μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας ».

Για τις πολλές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έκανε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο β ημίχρονο ήμασταν χωρίς αμφιβολία καλύτεροι από τον αντίπαλο, φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο αυτό αλλά από εκεί και πέρα έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό να παίξουμε καλύτερα και να στεφθούμε πρωταθλητές».

Για το θετικό μήνυμα που προσπάθησε να τους περάσει ο Λουτσέσκου: «Σίγουρα και ο προπονητής είναι στεναχωρημένος γιατί θα μπορούσαμε να τελειώσουμε από σήμερα, από εκεί και πέρα δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι αλλά να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να στεφθούμε πρωταθλητές στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό».

Για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια: «Αυτό και αν με στεναχωρεί. Το έχουμε πει όλοι, με μια λέξη είναι ηγέτης, του εύχομαι τα καλύτερα και μαζί με τον Μαλεζά και τους άλλους αρχηγούς να σηκώσουν το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό».

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Στην Ελλάδα αρκετά γήπεδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που έβρεχε δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλει να παίζει με την μπάλα κάτω, προσπαθήσαμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι αλλά σταθήκαμε άτυχοι».

Διαβάστε ακόμη...