"Περαστικά στον αρχηγό μας"

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λάρισα, και την συνέχεια...
"Περαστικά στον αρχηγό μας"

 Αναλυτικά τόνισε:

Για το τραυματισμό του Βιερίνια: «Αρχικά να πω περαστικά στον αρχηγό μας, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό, είναι ο αρχηγός μας, ο πιο χρήσιμος στην ομάδα και τον χρειαζόμαστε» σημείωσε αρχικά για τον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Για την εικόνα του ματς: «Δημιουργήσαμε φάσεις, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, κάναμε το γκολ, χάσαμε ευκαιρίες ενώ από ομαδικό λάθος συνολικά δεχθήκαμε την ισοφάριση. Κοιτάμε σε κάθε ματς να κερδίζουμε, αυτό θα κάνουμε και με τον Λεβαδειακό».

Για τους παίκτες που τραυματίστηκαν το τελευταίο διάστημα: «Δεν είναι καλό να τραυματίζονται παίκτες, όλοι εδώ είναι για να βοηθάνε είτε παίζουν βασικοί είτε έρχονται από τον πάγκο, μας στεναχωρεί αυτό αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Να βάλουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το γκολ που πέτυχε: «Θέλω σε κάθε παιχνίδι να βγάζω τον πραγματικό μου εαυτό, είμαι από μικρός στον ΠΑΟΚ, ήθελα να βάλω ένα κρίσιμο γκολ, παρακαλούσα να τελειώσει το παιχνίδι και να είμαστε πρωταθλητές, είναι έντονα τα συναισθήματα και ελπίζω στο μέλλον να είμαι πιο συγκρατημένος.Όταν είσαι μικρός και βλέπεις κάποια πράγματα και έρχονται μετά μπροστά σου, είναι πολύ έντονη η στιγμή, δεν μπορώ να το περιγράψω παραπάνω».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ: «Σε κάθε αγώνα κρατάμε πράγματα, να δούμε που κάναμε λάθος ώστε να το διορθώσουμε, το παλέψαμε, δώσαμε τα πάντα, είχαμε μια άτυχη στιγμή, προχωράμε με την ίδια σοβαρότητα».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό που ετοιμάζανε, δεν μπορέσαμε σήμερα να τους δώσουμε τη χαρά, είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας την Κυριακή, είναι μαζί μας όλη την χρονιά και προχωράμε όλοι μαζί».

Για το γεγονός ότι είναι πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες του Δικεφάλου ονειρεύονται να παίξουν στην πρώτη ομάδα: «Σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό, εγώ την ζω την ομάδα από τα 13 μου, δεν μπορώ να περιγράψω εκείνη στην στιγμή του γκολ, ήταν πολύ έντονη για εμένα. Είναι μεγάλη χαρά να δίνουμε δύναμη στους νέους παίκτες και να τους δίνουμε τα κατάλληλα ερεθίσματα. Όλοι οι παίκτες αυτό πρέπει να κάνουνε».

Διαβάστε ακόμη...