Στη Λάρισα ο 28ος τελικός!

Ένας ακόμη τελικός για τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ, σε παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Super League...
Στη Λάρισα ο 28ος τελικός!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 (όπως και όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής), θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από τη σελίδα μας...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων υπογράμμισε:  «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς, στην προετοιμασία μας για το ματς γνωρίζοντας πως είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια ομάδα με συγκεκριμένο στιλ, καλή οργάνωση στο παιχνίδι της, σύνολο που στηρίζεται στην αθλητικότητά του. Όταν κάνει παιχνίδι παίζει με μακρινές μπαλιές, με μεγάλη επιθετικότητα στις δεύτερες μπαλιές, δυνατοί στην άμυνα έχουν – άλλωστε – Ιταλό κόουτς και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο άρτια οργανωμένοι είναι ανασταλτικά. Λοιπόν ... είμαστε συγκεντρωμένοι σ' αυτούς τους τρεις βαθμούς. Η φιλοσοφία μας πρέπει να είναι η ίδια, με πολύ σωστή προσέγγιση χωρίς να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα που μπορεί ν' ακολουθήσουν μετά το ματς. Είναι μόνον το παιχνίδι κι οι τρεις βαθμοί. Σε κάθε περίπτωση ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται τη σημασία και τη σπουδαιότητα του αγώνα και της κατάστασης. Μίλησα ήδη για τη δυσκολία του αγώνα επειδή – όπως είπα – είναι μια ομάδα οργανωμένη, με ιταλικό στιλ στην άμυνα, μεγάλες μπαλιές, διεκδίκηση της δεύτερης μπάλας κι ένας αγώνας με πολλές μάχες. Πρέπει να καταφέρουμε να μπούμε στο ματς, τουλάχιστον με το ίδιο πνεύμα με αντίδραση στην κάθε στιγμή του ματς, για κάθε μπάλα, να 'πολεμήσουμε' και να είμαστε σε θέση να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και ν' αποφύγουμε αυτά που θέλει ο αντίπαλος».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς, εκτός από τους μόνιμα τραυματίες και τους: Ελ Καντουρί, Ενρίκε, Άκπομ... Έτσι οι 18 παίκτες που ταξίδεψαν στη Λάρισα είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Κάνιας, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

Στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσουν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Βιεϊρίνια - Κρέσπο - Βαρέλα - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Ολιβέιρα - Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά οι Λημνιός - Πέλκας - Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι.

Οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση δεν επιτράπηκε από τον Βασιλειάδη, όμως σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αλώσει το γήπεδο της ΑΕΛ, αναμένονται πολύ μεγάλες ΠΑΟΚτσήδικες στιγμές από τη Λάρισα ως τη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο τεχνικός της ΑΕΛ, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σετσέροβιτς, τους τραυματίες Μπαργκάν, Χούμπτσεβ αλλά και τους Ντέλετιτς- Λεοζίνιο που έχουν τεθεί εκτός ομάδας μετά από απόφαση της διοίκησης.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή της ΑΕΛ: Κρίστινσον, Παϊτέρη, Ζίζιτς, Γκόλια, Μόρα, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μπέρτο, Γιακιμόφσκι, Ακόστα, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Κούνιτς, Σικάφκα, Νούσιο και Γρομητσάρη.

Η ΚΕΔ όρισε τον Φωτιά να διευθύνει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Κωνσταντίνου - Ψαρρή και 4ο τον Τζοβάρα.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με την ΑΕΛ, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...