Με Λαμία για τον 27ο τελικό!

Ένας ακόμη τελικός για τον Δικέφαλο του Βορρά, που υποδέχεται στην Τούμπα τη Λαμία, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ...
Με Λαμία για τον 27ο τελικό!

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για την αναμέτρηση, υπογράμμισε: "Η Λαμία είναι πολύ καλά οργανωμένη στο αμυντικό κομμάτι, πολύ συμπαγής, χρειάζεται προσοχή στην κυκλοφορία της μπάλας, στις κινήσεις μας και να είμαστε έτοιμοι να σκοράρουμε τις ευκαιρίες μας. Πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι και στο τρανζίσιον, ώστε να μην δεχθούμε αντεπιθέσεις. Για να δώσω ένα καλύτερο παράδειγμα, ο Αστέρας θέλει να κρατάει τη μπάλα, ακόμα και αν δέχεται πίεση, όμως η Λαμία άμεσα προσπαθεί να στείλει τη μπάλα μπροστά στον Μπαράλες, ο οποίος είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Αλλά είναι δύο εντελώς διαφορετικά στιλ παιχνιδιού"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς, εκτός από τους μόνιμα τραυματίες Μαουρίσιο - Βέρνμπλουμ, και τον ανέτοιμο Λημνιό, καθώς και τον Ζαμπά, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο και τέθηκε εκτός αποστολής...

Σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι. 

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια - Βαρέλα - Κρέσπο - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Ολιβέιρα - Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά οι Μπίσεσβαρ - Πέλκας - Ενρίκε και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ. 

Η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη σήμερα, με τον κόσμο να στηρίζει δυναμικά την προσπάθεια των παικτών του Λουτσέσκου, καθώς μια νίκη σήμερα σε συνδυασμό με το παιχνίδι του γάβρου στο Αγρίνιο, ίσως δώσει Πρωτάθλημα! Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουμε μια Κυριακή ακόμη!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Χαβος δεν υπολογίζει τους Σκόνδρα, Επστάιν, Καραμάνο Καρυπίδη και Μελίσσα, ενώ αναγκαστικά εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Πίτι. Οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Λαμίας είναι οι: Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Καραγκούνης, Μπουλούλης, Πλιάτσικας, Τσουκάλος, Βάντερσον, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Τομάς, Τζανετόπουλος, Ασούμπρε, Σαράνοβ, Κατσίκας.

Η ΚΕΔ όρισε τον Τάση του Συνδέσμου Ηπείρου να διαιτητεύσει την αναμέτρηση,  βοηθοί του θα είναι οι Δημητριάδης - Κολοσιώνης και τέταρτος ο Φωτιάς.

Θυμηθείτε την πολύ φτωχή εντός έδρας προϊστορία μας με τη Λαμία, ΕΔΩ 

Διαβάστε ακόμη...