«Θέλουμε το μέγιστο από κάθε παιχνίδι»

Όλα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια στη συνέντευξη Τύπου.
«Θέλουμε το μέγιστο από κάθε παιχνίδι»

Για την εμφάνιση του Ζίφκοβιτς και αν θα τον ήθελε στην ομάδα του:«Το μέλλον είναι σήμερα για εμάς και οι επόμενες μέρες μας. Έχω πολλούς φίλους εδώ, μιας και πέρασα τρία πολύ ωραία χρόνια εδώ. Είτε σαν δουλειά, είτε στη ζωή στην Ξάνθη. Ο Ζίφκοβιτς μπορεί να ήταν ο καλύτερος παίκτης σήμερα. Έκανε κάποιες επεμβάσεις σε τετ α τετ που κράτησε το παιχνίδι σε αυτή την ισορροπία» .

Για τη συμπλήρωση 100 νικών στην Ελλάδα:«Δεν το ήξερα και δεν το είχα σκεφτεί. Για μένα ξεκινά από σήμερα η προετοιμασία για το επόμενη παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο. Ξέρω πολύ καλά ότι οι στατιστικές παίζουν έναν ρόλο, αλλά για εμάς ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο» .

Για την παρουσία των φίλων του Δικεφάλου στα Πηγάδια:«Όχι δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε άλλο γήπεδο. Ήταν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά από την άλλη ξέρω ότι πολύ καιρό ο κόσμος περίμενε αυτές τις στιγμές. Άρα όλοι θέλουν να είναι ένα κομμάτι σε αυτό» .

Για το αήττητο και τη συνέχεια της σεζόν:«Όπως είπα και πριν προτεραιότητα είναι το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι για το κύπελλο, αλλά ότι θέλουμε να σκεφτούμε για το πρωτάθλημα, θα το κάνουμε από την Πέμπτη. Δεν ξέρω εάν θα πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι, αλλά θέλω να παίρνουμε το μέγιστο από κάθε παιχνίδι» .

Για την αλλαγή του Σφιντέρσκι και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή:«Ενδεχομένως να είναι ένα τακτικό θέμα. Έχουμε δύο νεαρούς επιθετικούς. Μας έχουμε βοηθήσει και οι δύο σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Ίσως να θέλαμε να του δώσουμε μερικά λεπτά σαν βασικός για να έχουμε έτοιμους και τους δύο επιθετικούς για τους επόμενους αγώνες. Έχουμε τρεις αγώνες σε 7 ημέρες» .

Για το αν υπήρχε χαλάρωση στο φινάλε, όταν και η Ξάνθη μείωσε στο σκορ:«Μπορεί να συμβεί να δεχθείς ένα γκολ. Παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει ένα καλό σύνολο. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι χαλαρώσαμε. Ξέρουμε τον αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας την Τετάρτη και ο στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να βλέπει την πιο μεγάλη εικόνα. Πρέπει να έχεις μία στρατηγική και να πάρεις κάποια ρίσκα που δεν θα κοστίσουν στην ομάδα» .

Για την κίνηση των παικτών να αφιερώσουν το πρώτο γκολ στον Ιβάν Σαββίδη:«Φυσικά τον αγαπούν πολύ, όπως και ο αυτός εκείνους. Ήθελαν να του αφιερώσουν τη νίκη και το έκαναν με αυτό τον τρόπο σήμερα στο πρώτο γκολ» .

Διαβάστε ακόμη...