Ο 26ος τελικός θα παιχτεί στα "Πηγάδια"!

Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει "εκτός έδρας" την Ξάνθη και θέλει τη νίκη ώστε να συνεχίσει τον καλπασμό του για την κατάκτηση του τίτλου!
Ο 26ος τελικός θα παιχτεί στα "Πηγάδια"!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι, πέραν από τους μόνιμα απόντες Μαουρίσιο - Βέρνμπλουμ, τον τραυματία Δημήτρη Λημνιό και τον τιμωρημένο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Αντίθετα πήρε στην αποστολή μετά από πολύ καιρό τους Πέλκα - Ελ Καντουρί.

Στην 18μελή αποστολή του Δικεφάλου συμπεριλαμβάνονται οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Ολιβέιρα - Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά οι Ζαμπά - Πέλκας (ή Ελ Καντουρί) - Ενρίκε και την κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων υπογράμμισε: «Πρέπει να κερδίσουμε. Μόνο αυτό σκέφτομαι. Δεν έχει σημασία η ομάδα που αντιμετωπίζουμε και το γεγονός ότι ήμουν εκεί προπονητής και έζησα όμορφες στιγμές εκεί. Μόνο η νίκη έχει σημασία. Η Ξάνθη έχει ενδιαφέροντες παίκτες. Έχει νοοτροπία μαχητή η ομάδα, ακόμα και αν δεν βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος ότι είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει».

Το γήπεδο στα Πηγάδια θα ντυθεί σήμερα στα ασπρόμαυρα, σε μια από τις μεγαλύτερες ΠΑΟΚτσήδικες εκδρομές σε γήπεδο της Βόρειας Ελλάδας, καθώς οι γηπεδούχοι έδωσαν 4.600 εισιτήρια τα οποία έγιναν πολύ εύκολα ... καπνός!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Ράσταβατς πήρε στην αποστολή τους: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Ντίρεσταμ, Κασάδο, Λισγάρα, Συλλά, Αλμέιδα, Χατζητερζόγλου, Σουλεϊμάν, Μελιόπουλο, Κοβάσεβιτς, Καντά, Μπρίτο, Σαρπόνγκ, Γέντρισεκ, Κάστρο, Ντε Αμορίμ, Μελισσόπουλο. Απόντες οι τιμωρημένοι Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Ντζουρίτσκοβιτς και οι τραυματίες Ντε Λούκας, Φασίδης, Μπαριέντος...

Η ΚΕΔ όρισε τον ... Ευαγγέλου να διαιτητεύσει το παιχνίδι με βοηθούς τους Καρατζίκα - Φωτόπουλο, 4ο τον Μανούχο και παρατηρητή διαιτησίας τον Λιόλιο.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας στην Ξάνθη, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...