Τελικός στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό!

Ένα από σημαντικότερα εναπομείναντα παιχνίδια του ως το τέλος του πρωταθλήματος δίνει ο ΠΑΟΚ, αντμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Παναιτωλικό...
Τελικός στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού φρόντισε να απαγορεύσει την οργανωμένη αλλά και την μεμονωμένη μετακίνησή μας στο Αγρίνιο, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος του Δικεφάλου έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής φέτος!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Νομίζω ξέρετε καλύτερα από μένα την αξία του Παναιτωλικού. Είναι μία καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Τους αρέσει να έχουν την μπάλα και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κάνουν σωστό build up από την άμυνα και προσπαθούν να διασπάσουν τον αντίπαλό τους. Σύμφωνα με όσα έχω δει από την πρόσφατη απόδοσή τους έχουν τρεξίματα. Είναι μία ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του προπονητή αλλά και στα χαρακτηριστικά των παικτών που διαθέτει».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους τραυματίες Πέλκα, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, ενώ στην αποστολή συμπεριέλαβε τους:  Πασχαλάκη, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλη, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Ενρίκε, Ζαμπά, Ακπόμ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια - Κρέσπο - Βαρέλα - Μάτος, αμυντικά χαφ τους Ολιβέιρα - Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά τους Λημνιό - Μπίσεσβαρ - Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, ο Δέλλας πήρε στην αποστολή τους:  Γιαννακόπουλο, Θεοδωρόπουλο, Μάζουρεκ, Ντίας, Παρρά, Μιχάι, Πάουλο, Μαλή, Γιαννιώτη Δ., Μαρινάκη, Τσιγγάρα, Βασιλούδη, Λιάβα, Γκούγκα, Τσοκάνη, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά, Μπελεβώνη.

Απών με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Άργκου, επιστρέφουν οι Λιάβας και Λουσέρο, ενώ εκτός είναι ξανά οι Μοράρ - Κυριακίδης αλλά κι οι μακροχρόνια τραυματίες Καμαρά και Γιαννιώτης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά, με βοηθούς τους Κωνστάντιο και Κωνσταντίνου, 4ος ο Ευαγγέλου και παρατηρητής διαιτησίας ο Δάλλας.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Παναιτωλικό ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...