The Leader και 11888 MVP

Στον ίσως πιο κρίσιμο μήνα της σεζόν δεν κρύφτηκε. Κατέθεσε ψυχή, σώμα και φυσικά την μεγάλη ποδοσφαιρική κλάση μέσα στο γήπεδο και ήταν κομβικός στην πορεία της ομάδας. Κυρίες και κύριοι, ο 11888 MVP Φεβρουαρίου, Αντελίνο Βιεϊρίνια.
The Leader και 11888 MVP

 Οι παράμετροι που μετατρέπουν μία καλή ομάδα σε κορυφαία είναι πολλές. Μία από αυτές είναι σίγουρα και η προσωπικότητες που διαθέτει στο ρόστερ της. Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη τα τελευταία χρόνια να διαθέτει πολλές στο ρόστερ του. Μία από αυτές, είναι ο Αντελίνο Βεϊρίνια. «Ήρθα για να πετύχω με τον ΠΑΟΚ και να πάρω τίτλους», ήταν η – επίσης μόνιμη – επωδός του μόλις επέστρεψε στην Τούμπα και ο στόχος του οδεύει προς υλοποίηση με μαθηματική ακρίβεια.

Τον προηγούμενο μήνα ήταν πραγματικός Leader στα δύσκολα. Ένας ποδοσφαιριστής πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο από πλευράς προσφοράς όσο κι από νοοτροπίας. Γκολ κόντρα σε Ολυμπιακό, Άρη, Πανιώνιο, ασίστ, ατέλειωτα χιλιόμετρα ακόμα και όταν το σώμα του δυσκολευόταν να ακολουθήσει, καθαρό μυαλό ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές και προσωπικότητα που παρέσυρε ολόκληρη την ομάδα σε κάθε παιχνίδι.

Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP του περασμένου μήνα το κοινό ήταν ξεκάθαρο και του χάρισε το βραβείο με ποσοστό 60,92%. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Χοσέ Κρέσπο . Ο Ισπανός ήταν απολαυστικός και άφησε στην τρίτη θέση τον 11888 MVP Ιανουαρίου, Τσούμπα Άκπομ , που συνεχίζει να εντυπωσιάζει από όταν πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης από τον Ράζβαν Λουτσέσκου .

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...