"Iκανοποιημένος από την απόδοση που είχαμε" (vid)

O τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την νίκη απέναντι στον Ατρόμητο...
"Iκανοποιημένος από την απόδοση που είχαμε" (vid)

Αναλυτικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε:

Για το παιχνίδι:«Είναι δύσκολο για εμένα να αναφερθώ σε έναν παίκτη γιατί πρόκειται για συνολική δουλειά, ο καθένας δίνει τα πάντα, ξέρει πως να παλέψει, να τρέξει, όλοι είναι προσηλωμένοι στο τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, από το 3-0, από την απόδοση που είχαμε σήμερα απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που ακόμα και στο τέλος του ματς, δεν μου έδιναν την αίσθηση ότι θα τα παρατήσουν. Είναι μια ομάδα με πολλά τρεξίματα, με επιθετικότητα, μια ομάδα με πολύ καλή νοοτροπία. Έτσι είμαι ικανοποιημένος από τους πόντους που κερδίσαμε, αυτό θα πρέπει να μας ενδιαφέρει στην προκειμένη στιγμή, οι τρεις βαθμοί, από εκεί και πέρα στο ματς δημιουργήσαμε ευκαιρίες, καταφέραμε να σκοράρουμε και πήρε τη νίκη» 

Για τον Σφιντέρσκι και τον Ολιβέιρα: «Αγαπώ πολύ τον Σφιντέρσκι όσον αφορά την παρουσία του, το πως συμπεριφέρεται στις προπονήσεις, στους αγώνες, είναι ένας παίκτης φανταστικός πραγματικά για το γκρουπ, με πολύ μεγάλη φιλοδοξία. Την ίδια στιγμή όμως, θα πρέπει να μιλήσουμε και για τον Άκπομ, για την πίεση που καταφέρνει να ασκεί στους αντιπάλους, σήμερα πήρε δυο πέναλτι.

Για εμάς είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι έχουμε την δυνατότητα να έχουμε έναν παίκτη που θα έρθει από πίσω, θα δώσει πράγματα, θα ξεκουράσει τον άλλον, ενδεχομένως κάποια στιγμή να παίξουν και μαζί γιατί τα παιχνίδια και οι τίτλοι κερδίζονται και από παίκτες που βρίσκονται γενικότερα στο σύνολο και μπορούν να δώσουν ανά πάση στιγμή λύσεις όταν θα τους δοθούν οι ευκαιρίες.

Πάντα στην προετοιμασία του παιχνιδιού μας συζητάμε για την πολύ μεγάλη σημαντικότητα των παικτών οι οποίοι βρίσκονται στον πάγκο, για την μεγάλη συνεισφορά που έχουν οι παίκτες που θα μπούνε, χωρίς να έχει σημασία σε τι φάση βρίσκεται το παιχνίδι, αν θα δώσουν κάποια ισορροπία ή αν θα δώσουν κάτι παραπάνω, θα πρέπει να ξέρουμε ότι είναι παίκτες που μπορούν να κρίνουν κάποιες καταστάσεις και η συνεισφορά τους είναι μεγάλη. Μια ομάδα που κερδίζει συνέχεια και θέλει να κερδίζει είναι μια ομάδα που δεν έχει 11 βασικούς, είναι μια που πρέπει να έχει 15-16 «βασικούς» παίκτες, είδατε σήμερα πως δεν ξεκίνησε ο Σακχόφ και είχαμε τον Ολιβέιρα με τον Μαουρίσιο, τραυματίστηκε ο τελευταίος, επέστρεψε ο Σακχόφ, στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε κάποιες αλλαγές, το σημαντικό είναι να έχεις παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις και να ξεκλειδώσεις το παιχνίδι.

Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν είναι ευχάριστες αλλά θα πρέπει να βρίσκουμε παίκτες στην πορεία που θα μας δίνουν την ισορροπία που χρειαζόμαστε. Για τους χαφ που ρωτήσατε, είναι η δουλειά τους, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να εμφανίζονται από τις δεύτερες γραμμές και να κάνουν τέτοια τελειώματα. Μας αρέσει πολύ αυτό».

Για τους τραυματισμούς και την πίεση που υπάρχει τώρα που η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για τους στόχους που έχει: «Δεν με προβληματίζει κάτι, είμαστε μαζί σε όλο αυτό και ξέρουμε τον τρόπο που δουλεύουμε. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον άνθρωπο πάνω από όλα Μαουρίσιο και μετά για τον παίκτη, για την όλη συνεισφορά που είχε στην ομάδα τόσο πέρυσι όσο και φέτος, ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής και φανταστικός χαρακτήρας, ο οποίος ήταν ο απόλυτος επαγγελματίας όσον αφορά την ομάδα μας. Την ίδια ώρα είμαστε ο ΠΑΟΚ, έχουμε ένα γκρουπ παικτών και προχωράμε μπροστά».

Για την αποτελεσματικότητα του Σφιντέρσκι: «Είπα και πριν, πρέπει να έχουμε περισσότερους... άσους στο μανίκι μας».

Για τον Άκπομ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν το αγγλικό στυλ, το οποίο τον εμπόδιζε. Ήταν ένας παίκτης που έπαιζε κυρίως τον για τον εαυτό του. Του ζήτησα να παίζει για την ομάδα και να σκέφτεται την ομάδα. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιζε περισσότερο. Χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστεί κι αυτό που του ζήτησα ήταν να τρέχει σαν τρελός στο παιχνίδι και να μην σκέφτεται τα υπόλοιπα».

Για τον τραυματία Ζοζέ Μαουρίσιο: «Δεν ξέρω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα. Ο γιατρός έκανε λόγο για ενδεχομένως σοβαρή ζημιά, αλλά περιμένουμε την εξέταση για να είμαστε απόλυτα σίγουροι».

Διαβάστε ακόμη...