Τελικός (και) με Ατρόμητο στην Τούμπα ...

Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Δικέφαλος στην Τούμπα, υποδεχόμενος στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής τον Ατρόμητο Αθηνών...
Τελικός (και) με Ατρόμητο στην Τούμπα ...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novaspors 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μαε.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων ανέφερε:  «Είναι τρίτος στο πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά και αυτό είναι δείγμα καλής νοοτροπίας, είναι ομάδα, που τρέχει πολύ, δεν της αρέσει να έχει την μπάλα, προτιμά να παίζει άμυνα και να χτυπά με αντεπιθέσεις και το κάνει πολύ δυνατά. Αμύνεται man to man στη ζώνη, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις αντεπιθέσεις τους και να εκμεταλλευτούμε όποιον χώρο μας δοθεί».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι (εκτός από τους μόνιμα απόντες) τους τραυματίες Πέλκα - Ελ Καντουρί, αλλά και τον τιμωρημένο Λέο Ζαμπά. Αντίθετα επανεμφανίστηκε μετά από αρκετό καιρό ο Κάνιας. Την 18μελή αποστολή αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο,  Βαρέλα, Ίνγκασον, Κάνιας, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Στην Τούμπα αναμένεται να βρεθεί και σήμερα πολύς κόσμος, καθώς όσο αδειάζει η κλεψύδρα των αγωνιστικών και ο ΠΑΟΚ διατηρεί σαφές προβάδισμα τίτλου, μεγαλώνει η πεποίθηση πως η ομάδα είναι πολύ κοντά στο να στεφθεί πρωταθλήτρια!

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια - Κρέσπο - Βαρέλα - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Σάκχοφ (ή Ολιβέιρα), μεσοεπιθετικά οι Ενρίκε - Μπίσεβαρ - Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.  

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Κάναντι αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών, καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τους δανεικούς Κουλούρη, Χατζηϊσαΐα και Ουάρντα, τους τραυματίες Ρισβάνη, Μέγιερι, Μούγιακοιτς, Ουγκράι.

Στην 19μελή αποστολή της αθηναϊκής ομάδας συμπεριλήφθηκαν οι: Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Νταβιώτης, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Κατράνης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Λαζαρίδης.

Η ΚΕΔ όρισε τον Αζέρο διαιτητή Aliyar Aghayen. Βοηθοί του θα είναι οι Rza Mammadou και ο Afik Amirali, 4ος ο Κουτσιαύτης και παρατηρητής διαιτησίας ο Fernantez Marin Juan Antonio...

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Ατρόμητο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...