Μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ!

Για την 23η στροφή της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, στο δυσκολότερο ίσως από τα οκτώ ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος!
Μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, εκτός από τους μόνιμα απόντες, δεν υπολογίζει και τους Πέλκα, Ελ Καντουρί που ταλαιπωρούνται από πρόσφατους τραυματισμούς. Στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Ζαμπά, Ενρίκε, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι σκληρό για εμάς, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το μόνο που με απασχολεί είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή, νεανική και ορεξάτη ομάδα, μία ιστορική ομάδα, έχει ενθουσιασμό και περιμένω ένα καλό παιχνίδι. Ο αντίπαλος διαθέτει και έναν εξαιρετικό προπονητή και έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με νέους παίκτες και είναι λογικό να έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Ο Παναθηναϊκός τώρα χτίζει την ομάδα του και είναι λογικό να μην έχει σταθερότητα. Εμείς πρέπει να είμαστε τέλειοι στο χορτάρι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν  ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια - Κρέσπο - Βαρέλα - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά οι Μπίσεσβαρ - Ολιβέιρα - Λημνιός (ή Ζαμπά) και την κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Δώνης πήρε στην αποστολή τους: Διούδη, Κότσαρη, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομμάτη, Πούγγουρα, Άλτμαν, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Τζανδάρη, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδη, Καμπέτση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ ο ο Δανός Γιάκομπ Κέλετ. Βοηθοί του ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Λαρς Χούμελγκαντ και Χέινε Σόρενσεν, και τέταρτος ο Αλέξανδρος Τσαμούρης.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Παναθηναϊκό, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...