Νίκη και μόνο νίκη με τον παπαναστασιακό!

Για την 22η στροφή του πρωταθλήματος της Super League, o πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον νεοφώτιστο στο φετινό πρωτάθλημα, Άρη...
Νίκη και μόνο νίκη με τον παπαναστασιακό!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων δήλωσε:  «Μπορώ να πω ότι ο Άρης έχει καλή ομάδα, με κάποιους ποιοτικούς παίκτες και έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα. Εμείς από τη μεριά μας είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και έχουμε κίνητρο και ενθουσιασμό. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση και πνευματική προσήλωση. Πάντως θεωρώ ότι όλα εξαρτώνται από εμάς».

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους τραυματίες Βέρνμπλουμ, Καρέλη, Μαλεζά, καθώς και για λόγους τακτικής τους Γιαννούλη - Τόσκα - Κάνιας. Στην 18μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους: Πασχαλάκη, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Ζαμπά, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Ολιβέιρα - Μαουρίσιο, μεσοεπιθετικά οι Ζαμπά - Πέλκας - Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ελ Καντουρί και σε μια τέτοια περίπτωση ο Μπίσεσβαρ θα παίξει 10άρι και ο Πέλκας θα μείνει εκτός.

Η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη και η προσοχή μας στις κουτοπονηριές των φιλοξενούμενων θα πρέπει να είναι στο φουλ! Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως αγωνιστικά δεν έχουν τύχη και θα προσπαθήσουν με τρόπους που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, να κάνουν τη ζημιά, προς όφελος φυσικά άλλων! Ίσως αυτός είναι άλλωστε ένας από τους πραγματικούς λόγους για το προσωνύμιο που τους συνοδεύει εδώ και δεκαετίες!

Στη αποστολή του "σκώληκα" συμμετέχουν οι:  Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Γκαρσία, Ντιγκινί, Βέλεθ, Γιουνές, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Ματίγια, Λάρσον, Ρος, Δεληζήσης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Σαββίδης. Εκτός έμειναν οι Μπάσα (τιμωρημένος), Τόνσο, Φετφατζίδης (λόγω τραυματισμού) και Κωνσταντινίδης (γαστρεντερίτιδα).

Η ΚΕΔ όρισε τον Νορβηγό δάσκαλο Τόρε Χάνσεν να διευθύνει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι επίσης Νορβηγοί Κνούτσεν και ο Γίενσεν. 4ος ορίστηκε ο Σκουλάς από την Θεσσαλία και παρατηρητής διαιτησίας ο Ισπανός, και μέλος της ΚΕΔ, Χουάν Μαρίν.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την ομάδα της Παπαναστασίου ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...