Θέλει το διπλό κόντρα στη παράδοση!

Για την 21η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης...
Θέλει το διπλό κόντρα στη παράδοση!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι, εκτός από τους μόνιμα απόντες, και τον ανέτοιμο Κάνιας. Στην 18μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους:  Πασχαλάκη, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων υπογράμμισε: «Τα στατιστικά αυτή την περίοδο γύρω από το μυαλό μου και λόγω του ότι μιλάμε για ποδοσφαιρικούς αγώνες που είναι απρόβλεπτοι δεν έχουν καμία σημασία. Η τελευταία ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει μπροστά στο κοινό του τον πρώτο της βαθμολογίας. Και για αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και να πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε πολύ καλά ότι από εδώ και πέρα όλες οι ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο διότι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε αυτόν τον κίνδυνο και γι' αυτό πρέπει να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο από τους αντιπάλους διότι παλεύουμε για τον τίτλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Έχουμε την ομάδα να το κάνουμε, έχουμε το κίνητρο, έχουμε την οργάνωση. Όπως σας είπα είναι ένας σημαντικός αγώνας γιατί είναι ο επόμενος αγώνας και πρέπει να παρουσιαστούμε τέλεια προετοιμασμένοι. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Βιεϊρίνια και Μάτος στα άκρα της άμυνας και τους Κρέσπο, Βαρέλα στο κέντρο της. Μπροστά τους σε ρόλο αμυντικών χαφ ο Ολιβέιρα με τον Μαουρίσιο. Στα φτερά σίγουρος είναι ο Ζαμπά όπως και στην κορυφή ο Άκπομ. Αν επιλέξει ο Λουτσέσκου να διατηρήσει τον Μπίσεσβαρ ως επιτελικό τότε ο Λημνιός θα παίξει στο άλλο άκρο. Αν επιλέξει τον Πέλκα, τότε ο Μπίσεσβαρ θα πάει στο άκρο της επίθεσης.

Για λογαριασμό των γηπεδούχων, ο Τεννές πήρε στην αποστολή τους: Χουάντερσον, Αστρά, Κύργια, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσση, Γκίνο, Γαρουφαλιά, Ντ' Ούρσο, Αγρόδημο, Ντεφεντερίκο, Μπεντινέλι, Ακόστα, Ελ Χέλβε, Ναζλίδη και Βάρκα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διπλό στη Νέα Σμύρνη και σήμερα θα παίξουν έναν από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που τους κάνει επικίνδυνους. Βέβαια υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες και αυτό περιμένουμε να αποδειχτεί και στο γήπεδο!

Η ΚΕΔ όρισε τον εξαιρετικά αμφιλεγόμενο ρέφερι που ακούει στο όνομα Ευαγγέλου να διαιτητεύσει την αναμέτρηση, με βοηθούς τον επίσης αμφιλεγόμενο Αλεξέα και τον Σπυρόπουλο. 4ος ορίστηκε ο και παρατηρητής διαιτησίας ο Νεοφυτιάδης και παρατηρητής διαιτησίας ο Σταθόπουλος.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Απόλλωνα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...