"Εβλεπα στον ύπνο μου πως σκοράρω"

Ο σκόρερ του τρίτου σημερινού γκολ του ΠΑΟΚ μίλησε μετά την λήξη...
"Εβλεπα στον ύπνο μου πως σκοράρω"

Αναλυτικά ο Τσούμπα Ακπόμ τόνισε:

Για το πως περίμενε αυτό το παιχνίδι: "Όλοι μου έλεγαν για την ιστορία αυτού του ματς, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ, έβλεπα στον ύπνο μου πως σκοράρω σε αυτό το ματς, ήξερα τι ακριβώς να περιμένω!"

Για την τακτική του ΠΑΟΚ: "Θέλαμε να έχουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Πάντα αυτό που πρέπει να κάνεις σε μια αναμέτρηση είναι να έχεις PLAN B και πρέπει να προσαρμόζεσαι. Νομίζω το κάναμε πολύ καλά αυτό! Είπαμε στα αποδυτήρια πως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι."

Για το γκολ που πέτυχε: "Όταν πήγαινα με την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα σκεφτόμουν πως πρέπει να σκοράρω. Είναι ό,τι πιο όμορφο όταν πετυχαίνεις το γκολ. Θέλω να πετύχω και ένα γκολ από πέναλτι, για να αποδείξω πως μπορώ και από εκεί να σκοράρω. Δεν είναι όλα γύρω από εμένα, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Όλοι είναι χαρούμενοι σήμερα."

Για το αν θα κοιμηθεί απόψε:  "Δεν θα κοιμηθώ απόψε, θα το απολαύσω με την οικογένεια μου. Πρέπει να ξεκουραστούμε εν όψει της συνέχειας."

Για το αν θα ξεχάσουν τον Πρίγιοβιτς οι φίλοι του ΠΑΟΚ: "Πρέπει να σεβαστώ όσα έκανε ο Πρίγιοβιτς για αυτό το σύλλογο. Είναι ένας διαφορετικός παίκτης από εμένα. Θέλω να είμαι δυνατός, γρήγορος και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα με κάθε τρόπο. Ήταν μια πηγή έμπνευσης για εμένα ο Πρίγιοβιτς."

Διαβάστε ακόμη...