"Δεν ξεχάσαμε τι έγινε πέρυσι"

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε για το μεγάλο κίνητρο που είχαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ σήμερα, εξαιτίας των περσινών γεγονότων...
"Δεν ξεχάσαμε τι έγινε πέρυσι"

Αναλυτικά τόνισε:

Για το κλειδί της σημερινής νίκης: «Κλειδί... για την νίκη ήταν ότι δεν ξεχάσαμε τι έγινε πέρυσι. Αυτό ήταν το μεγάλο κίνητρο για εμάς. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να χάσουμε τον στόχο μας γιατί όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι. Κάναμε την δουλειά μας σήμερα., παρουσιαστήκαμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, ότι αξίζαμε την νίκη».

Για το πώς θα διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ το +9 στην βαθμολογία: «Θα το διαχειριστούμε κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Αυτή θα είναι η απάντηση μας, για το πώς θα κρατήσουμε το +9.  Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και άλλους δύσκολους αντιπάλους, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν.Δεν τελείωσε ακόμα τίποτα για το πρωτάθλημα, ήταν μία σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας και για την βαθμολογία αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Είναι στο χέρι μας».

Για το πάθος που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του: «Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για κάθε παίκτη. Ο καθένας μας πανηγύριζε την κάθε του προσπάθεια, κάθε ενέργεια. Ειδικά εμείς στην άμυνα, κάθε τάκλιν, κάθε σωστή απόκρουση θα μας βοηθούσε να πλησιάσουμε στον στόχο μας που ήταν η νίκη. Αυτό ήταν το... κλειδί, η προσπάθεια μας σε κάθε φάση, το πάθος μας».

Διαβάστε ακόμη...