"Δεν αφήσαμε περιθώριο στον Ολυμπιακό"

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για την νίκη επί του Ολυμπιακού. τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ είχε επιπλέον κίνητρο στο ματς και για όσα έγιναν πέρισυ...
"Δεν αφήσαμε περιθώριο στον Ολυμπιακό"

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το ματς: «Ένα βήμα πιο κοντά είμαστε. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε να κερδίσουμε όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για τα όσα έγιναν πέρσι. Φέτος δεν αφήσαμε περιθώριο στον Ολυμπιακό».

Για τα ρεκόρ που δημιουργεί ο ΠΑΟΚ: «Έχουμε εννιά τελικούς. Δεν κοιτάμε τα ρεκόρ, κοιτάμε παιχνίδι προς παιχνίδι. Μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος πρώτοι».

Για το γκολ που σημείωσε: «Έτσι θέλαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι έπρεπε να έχουμε το προβάδισμα γρήγορα. Ευτυχώς με λίγη τύχη σκοράραμε και το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Το σημαντικό για εμένα είναι να βοηθάω την ομάδα».

Για την σημασία της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό: «Ήταν ένας τελικός, έχουμε ακόμη εννιά μπροστά μας, αν δεν κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, δεν κάνουμε δουλειά. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά στο στόχο του πρωτάθληματος: «Μέχρι να έχω μαθηματικά το πρωτάθλημα στο χέρι μου, δεν θέλω να μιλάω. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά, έτσι θέλω να σκέφτομαι μέχρι το τέλος».

Για τα όσα ειπώθηκαν πριν το ντέρμπι: «Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Δεν με πειράζει αν λένε ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, μας νοιάζει το τι κάνουμε εμείς».

Για την ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος του αγώνα: «Προσπαθώ όπως και άλλοι συμπαίκτες μου να ηρεμήσουμε τα πράγματα. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν θέλουμε να χάσουμε κάτι για ανοησίες».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Ήταν αυτό που με έκανε να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Η αγάπη του κόσμου, είναι το πιο μεγάλο κίνητρο. Θέλω να βλέπω αυτή την ατμόσφαιρα μέχρι το τέλος της σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...