Με νίκη αγκαλιάζει τον τίτλο!

Για την 20ή αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι με τεράστια σημασία για την εξέλιξη του πρωταθλήματος!
Με νίκη αγκαλιάζει τον τίτλο!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στα 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του, μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων υπογράμμισε: «Κάθε παιχνίδι έχει τον δικό του χαρακτήρα. Κάποια πράγματα είναι πάντα ίδια, αλλά οι λεπτομέρειες διαφέρουν για το πως πρέπει να διαχειριστεί μία αναμέτρηση τόσο όλο το κλαμπ, αλλά και συγκεκριμένα το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν αλλάζει η μέθοδος, αλλάζουν μόνο οι λεπτομέρειες. Δεν είναι τελικός. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πολλές φορές οι θεατές, οι δημοσιογράφοι, θέλουν να δημιουργούν μία έξτρα ατμόσφαιρα γύρω από έναν αγώνα, αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Όπως είπα πριν, μετά από αυτό το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα είναι πρώτος ότι και να γίνει. Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα σε δύο πολύ καλές ελληνικές ομάδες»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει τον τραυματία Κάνιας (όπως και τον Βέρνμπλουμ), αλλά έχει όλους τους υπόλοιπους ετοιμοπόλεμους! Στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Σάκχοφ (ή Ολιβέιρα), μεσοεπιθετικά οι Ελ Καντουρί - Μπίσεσβαρ - Ζαμπά (ή Λημνιός) και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Πέλκας και σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο Μπίσεσβαρ θα παίξει στο αριστερό φτερό.  

Οι περισσότεροι από τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο ματς με τον Ολυμπιακό, πήραν ανάσες μεσοβδόμαδα καθώς δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, κάτι που αναμένεται να προσδώσει στον Δικέφαλο επιπλέον ενέργεια. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είμαστε σίγουροι πως δε θα τσιμπήσει στις δεδομένες προκλήσεις των φιλοξενούμενων και θα σταθεί δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, στην αποστολή του συμπεριλήφθηκαν οι:   Σα, Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Ισπανός Χεσούς Χιλ Μανθάνο, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ραούλ Καμπανέρο Μαρτίνεζ και Ντιέγκο Σεβίγια Μπαρμπέρο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σιδηρόπουλος.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον γάβρο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...