"Παλέψαμε όλοι μαζί ως το τέλος"

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για το πάθος που έβγαλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι...
"Παλέψαμε όλοι μαζί ως το τέλος"

Αναλυτικά τόνισε:

Για τη εικόvα του ματς: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή και έγινε ακόμη δυσκολότερο μετά την αποβολή, γιατί μείναμε πίσω απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, αλλά και πάλι θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το σημαντικό είναι τελικά ότι δε χάσαμε, γιατί παλέψαμε όλοι μαζί ως το τέλος».

Για το πάθος που έβγαλε ο ΠΑΟΚ ιδίως μετά την αποβολή: «Το πάθος μας το έχουμε δείξει από την αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε δυνατοί και σήμερα δείξαμε πως θέλουμε και μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τη συνέχεια: «Πρώτα υπάρχει το ματς με τον Πανιώνιο και μετά θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό. Είμαστε στον συν έξι, αήττητοι και έτσι θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος».

Για το αν το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, είναι το σημαντικότερο που έχει δώσει στην καριέρα του: «Όχι δεν είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένα ντέρμπι που θα κριθούν πολλά πράγματα, αλλά έχω παίξει και άλλα σημαντικά παιχνίδια, χωρίς όμως να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλοι ξέρουν τι είχε γίνει... Τώρα σκεφτόμαστε τον Πανιώνιο και μετά τον Ολυμπιακό.Μέχρι να πάρουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα δεν είμαστε χαλαροί. Και να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό ή να μην πάρουμε θετικό αποτέλεσμα δεν θα κριθεί κάτι. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

Κλείνοντας είπε: «Πάντα τα ντέρμπι εκτός έδρας είναι δύσκολα, γιατί πάντα ξέρουμε ότι κάτι γίνεται. Πριν την αποβολή του Ζαμπά βγήκαμε 2-3 φορές στην κόντρα και δεν δόθηκαν κίτρινες κάρτες ενώ μας σταμάτησαν. Ξέραμε ότι αν κάνουμε αυτό το οποίο έχουμε δουλέψει δε θα φεύγαμε από εδώ ηττημένοι. Με δέκα παίκτες δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αλλά φεύγουμε το κεφάλι ψηλά».

Διαβάστε ακόμη...