«Ίδιο γκολ με πέρσι, και τα δύο κανονικά»

Ο Μαουρίσιο μίλησε για το γκολ που πέτυχε, την ομοιότητα με το περσινό τέρμα που είχε σκοράρει στην Τούμπα, έδωσε τα εύσημα στην ΑΕΚ και αποθέωσε την νοοτροπία της ομάδας του.
«Ίδιο γκολ με πέρσι, και τα δύο κανονικά»

Για τη φάση του γκολ:
«Το συζητήσαμε με τον Φερνάντο μετά το παιχνίδι, ότι ήταν σχεδόν η ίδια φάση με τον Βαρέλα πέρσι στην Τούμπα, και τα δύο γκολ ήταν κανονικά για να μην το ξεχνάμε. Αυτό που έβαλα σήμερα ήταν ένα από τα σημαντικότερα γκολ στην καριέρα μου, αλλά το σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα. Η ισοπαλία είναι σημαντική για μας, πρέπει να το ευχαριστηθούμε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που έρχονται όπως αυτό με τον Ολυμπιακό.

Για το τι τον ικανοποιεί περισσότερο στο αποτέλεσμα:
«Νομίζω πως δύο πράγματα είναι σημαντικά: παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα χωρίς έναν παίκτη για πολύ χρόνο, κάτι που είναι δύσκολο, παλέψαμε όλοι μαζί και δείξαμε εξαιρετική νοοτροπία. Έχουμε το όνειρο μας, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και κάναμε ένα σημαντικό βήμα απόψε. Αυτός είναι ο τρόπος. Μερικές φορές δεν θα παίζουμε όμορφα, αλλά θα πρέπει να παλεύουμε ως το τέλος. Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία από το αποψινό παιχνίδι».

Για το αν νίκη επί του Ολυμπιακού τελειώνει το πρωτάθλημα:
«Είναι άλλο ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Αλλά κατά τη γνώμη μου δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Φυσικά είναι ντέρμπι, παιχνίδι 6 πόντων, αλλά και μετά από αυτό το παιχνίδι θα έπονται και άλλα. Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και χάσουμε τα υπόλοιπα δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν θα τελειώσει τίποτα με αυτό».

Για το τι πιστεύει ότι θα γινόταν αν το παιχνίδι παιζόταν 11v11;
«Οι δύο ομάδες μπορούσαν να παίξουν καλύτερα και να δείξουν την ποιότητα τους αν ήταν 11v11. Με παίκτη λιγότερο χρειάστηκε να προσπαθήσουμε να συγκρατήσουμε την ΑΕΚ που είναι καλή ομάδα, δεν ήταν εύκολο να ελέγξουμε το ρυθμό απέναντί τους, ήταν πρωταθλητές πέρσι και τους οφείλουμε το σεβασμό μας. Από την δική μας πλευρά, αν παίζαμε με 11 παίκτες θα μπορούσαμε και εμείς να δείξουμε τον σεβασμό μας».

Διαβάστε ακόμη...