"Είναι μία μικρή νίκη δουλειάς και θυσίας" (vid)

O τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ ...
"Είναι μία μικρή νίκη δουλειάς και θυσίας" (vid)

Αναλυτικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: "Είναι μία μικρή νίκη δουλειάς και θυσίας. Την ίδια στιγμή είναι ένας βαθμός που μειώνει τη διαφορά από τον δεύτερο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών"

Για τα προβλήματα που προήλθαν από την αποβολή: "Τα πρώτα λεπτά η ΑΕΚ μας πίεσε. Από εκεί πέρα ισορροπήσαμε, σκοράραμε και μετά την αποβολή αποσυντονιστήκαμε. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά είχαμε και μία καλή ομάδα απέναντί μας. Εάν δεν είχαμε τα τρεξίματα στο που θέλαμε τότε η ΑΕΚ θα είχε περισσότερους χώρους και περισσότερες ευκαιρίες"

Για τη διαιτησία: "Δε θέλω να πω κάτι για τη διαιτησία. Είχε μία κακή εμφάνιση. Είχε λάθη κατά μας και κατά της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι είχε κάποιοι δόλο. Για τον Πασχαλάκη στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε κίτρινη κάρτα και έτσι του είπαμε να παίξει πιο γρήγορα και το έκανε. Πιστεύω θα ήταν υπερβολή μία δεύτερη κίτρινη κάρτα"

Για τη διαφορά στη βαθμολογία από την ΑΕΚ και αν αποτυπώνει την αλήθεια: "Η διαφορά δεν είναι 14 βαθμοί είναι 13 μέσα στο γήπεδο. Η διαφορά μετριέται από την δουλειά των παικτών στο γήπεδο. Έτσι όπως είναι 13 με την ΑΕΚ είναι 8 από τη δεύτερη θέση. Παρόλα αυτά για να είναι 13 οι πόντοι της διαφοράς μάλλον και η βαθμολογία λέει την αλήθεια. Σε κάποιες ομάδες, η δουλειά πετυχαίνει και σε άλλες όχι".

Για τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο και την αυτοπεποίθηση: "Είναι λογικό, έχουμε 17 νίκες και δύο ισοπαλίες. Αυτό λέει πολλά για τους παίκτες μου. Δουλεύουν σκληρά και αυτό φαίνεται και στην βαθμολογία. Όταν μερικά παιχνίδια δεν μπορείς να τα κερδίσει, το σημαντικό είναι να μην το χάσεις"

Διαβάστε ακόμη...