Ένας ακόμη τελικός για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ!

Σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 19ης στροφής του πρωταθλήματος.
Ένας ακόμη τελικός για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων τόνισε: «Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που έχουν σημασία οι τρεις βαθμοί. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι καλή, ποιοτική και έχει κατά την γνώμη μου έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας, είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται με δέκα πόντους μπροστά, αν υπολογίσουμε τους βαθμούς στο γήπεδο. Έχουμε την ισορροπία μας που σημαίνει ότι ξέρουμε πώς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και η μόνη πίεση που έχουμε, είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για σήμερα τον τιμωρημένο Γιαννούλη, τον τραυματία Κάνιας, καθώς και τους νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα και Ίνγκασον. Στην 18μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιό, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στ αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι  Μαουρίσιο - Σάκχοφ (ή Μίσιτς), μεσοεπιθετικά οι Ελ Καντουρί - Μπίσεσβαρ - Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Ουζουνίδης πήρε στην αποστολή τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνα, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνη, Κλωναρίδη, Μάνταλο, Άλεφ, Λιβάγια, Μπακασέτα, Πόνσε, Μπογέ.

Η ΚΕΔ όρισε τον Δανό ρέφερι Μάικλ Τίκγκααρντ να διευθύνει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα έιναι οι οι συμπατριώτες του Ντένις Βόλενμπεργκ και Νίελς Χογκ, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο Σκουλάς (Θεσσαλίας).

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με την αθηναϊκή ομάδα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...