"Ήταν ένα ματς με μεγάλη έντασης"

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την αγχωτική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα...
"Ήταν ένα ματς με μεγάλη έντασης"

Αναλυτικά τόνισε:

Για την εικόνα του ματς: «Ήταν ένα ματς με μεγάλη έντασης, είχε κοντράστ συναισθημάτων με τα πέναλτι, την ισοφάριση και το γκολ στο τέλος που υπήρξε μια έκρηξη στους πανηγυρισμούε. Τέλος καλό, όλα καλά όμως με τη νίκη. Συνεχίζουμε...»

Για την εκτέλεση του Άκπομ στο δεύτερο πέναλτι: «Πριν το ματς είχε δοθεί εντολή να βαρέσει ο Τσούμπα, ήθελε πολύ να το βάλει, μιλήσαμε, ήταν πολύ σίγουρος. Στάθηκε άτυχος, αλλά πετύχαμε το δεύτερο γκολ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Τους παίκτες δε μας αρέσει να σταματάει συνέχεια το παιχνίδι, να μην υπάρχει κανονικός χρόνος ποδοσφαίρου. Έτσι κι αλλιώς είναι μικρός και όταν πέφτουν κάτω ποδοσφαιριστές διαρκώς, δεν υπάρχει ρυθμός. Ο ΠΑΣ ήρθε να πάρει ότι μπορεί, πάλεψε πολύ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. Τέτοια ματς κρίνουν το πρωτάθλημα και είμαστε πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ:«Είχαμε 23 τελικές και 11 στην εστία και ο ΠΑΣ, μία και με γκολ οφσάιντ. Πρέπει να γίνουμε πιο εύστοχοι, να τελειώνουμε πιο νωρίς τα παιχνίδια για να μη χάσουμε βαθμούς και να μην έχουμε προβλήματα στα παιχνίδια όπως σήμερα».

Για το αν υπήρχαν στο μυαλό των παικτών σήμερα τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν: «Πιστεύω ότι είναι λάθος να κοιτάς το μέλλον. Κοιτάμε πάντα το παρόν, το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν ένας «τελικός» και πάμε στο επόμενο. Ξεχνάμε τον ΠΑΣ σήμερα, υπάρχει μόνο η ΑΕΚ από εδώ και πέρα. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε εκεί και μετά, να ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός ότι μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς, σήμερα σκόραραν δύο καινούργιοι παίκτες ακόμα: «Ο Πρίγιοβιτς είναι άλλος σέντερ φορ από τον Άκπομ και τον Σφιντέρσκι. Ήταν εκπληκτικός όταν του δινόταν η μία ευκαιρία να σκοράρει. Ο Τσούμπα συμμετέχει πιο πολύ, βοηθάει στην ανάπτυξη, έχει χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστή από την Αγγλία. Για αυτό βγαίνουν πιο πολλοί σκόρερ, βγαίνουμε πιο πολλοί στην περιοχή, γίνεται πιο συμμετοχικό το παιχνίδι μας».

Για τους πανηγυρισμούς του μετά τη λήξη του ματς:«Στο ποδόσφαιρο αν δεν έχεις πάθος δε μπορείς να προχωρήσεις. Είναι σημαντικό να τα δίνει όλα, να βγάζεις όλη σου την καρδιά. Βγάλαμε όλη την ένταση στον πανηγυρισμό, όλη την πίεση για να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Ένα ντέρμπι κρίνει πολλά παραπάνω, αλλά στο τέλος μένουν οι τρεις βαθμοί. Πρέπει να είσαι στην καλύτερη σου μέρα, για να κερδίσεις, πάνω από 100% έτοιμος και συγκεντρωμένος για να βγεις νικητής».

Για τη δική του επιστροφή στα γκολ: «Πέρασα κάποιους τραυματισμούς που με κράτησαν πίσω. Δεν το βάζω κάτω, δουλεύω καθημερινά. Από τη στιγμή που ο προπονητής πιστεύει σε μένα και κάνω τη δουλειά που μου ζητάει, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Ο σημαντικός στόχος, είναι το Μάιο να κάνουμε όλο αυτόν τον κόσμο ευτυχισμένο. Στο μυαλό μου, ο στόχος προσωπικά, είναι να βελτιώνομαι».

Διαβάστε ακόμη...