Στόχος το τρίποντο ΚΑΙ με τον ΠΑΣ!

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League...
Στόχος το τρίποντο ΚΑΙ με τον ΠΑΣ!

H αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Θα πρέπει να κρατήσουμε την ένταση που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που δεν είναι στην καλύτερη του φάση αλλά έχει εμπειρία και μπορεί να φανεί ανά πάσα στιγμή επικίνδυνη. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει στη διάθεσή του τους Σάκχοφ - Βιεϊρίνια που εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών, αλλά και τον Κάνιας ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας!

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του Δικεφάλου και συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπαλογιάννης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Γιαννούλης (ή Τόσκα), αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Ελ Καντουρί, μεσοεπιθετικά οι Λημνιός - Πέλκας (ή Μπίσεσβαρ) - Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο και αυτός αντιμετωπίζει προβλήματα σημαντικών απουσιών, με τον Πετράκη να μην έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Νικολιά, Τζημόπουλο και Αθανασιάδη, τους τραυματίες Μιχαήλ, Ξύδα, Leo, καθώς και τον αδειούχο Αποστολόπουλο.

Η ΚΕΔ όρισε τον Φωτιάδη να διευθύνει τον αγώνα της Τούμπας, με βοηθούς τους Γκάγκα - Καραγκιζόπουλο, 4ος ο Φωτιάς και παρατηρητής διαιτησίας ο Ζαννετίδης.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...