"Nα πετύχω περισσότερα τέρματα"

O MVP της σημερινής αναμέτρησης Τσούμπα Ακπόμ μίλησε μετά το παιχνίδι...
"Nα πετύχω περισσότερα τέρματα"

 Αναλυτικά τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για το βραβείο και για το γεγονός ότι βοήθησα την ομάδα να νικήσει, η ομάδα είναι πάνω από όλα. Δε βιάστηκα να σκοραρω, αλλά από εδώ και πέρα θέλω να πετύχω περισσότερα τέρματα

Στην αρχή δεν μπορούσα να κοιμηθώ για τα γκολ που ακυρώθηκαν. Είμαι όμως θετικός άνθρωπος, τα αφήνω όλα πίσω και προσπαθώ για το καλύτερο. Στη διακοπή ήμασταν με τις οικογένειες μας, κάναμε διάλειμμα ηρέμησαμε και πλέον έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο.

Μου αρέσει πολύ να συνεργάζομαι με νέους συμπαίκτες και να μαθαίνω το παιχνίδι τους. Ειχα χημεία με τον Πριγιοβιτς και πιστεύω θα έχω και με τον Σφιντέρσκι. Ο Ζαμπα είναι αδερφός μου και συνεννοούμαστε αν και δεν μιλάει καλά αγγλικά. Για εμάς η ομάδα είναι πάνω απο όλα».

Για τα γκολ που του ακυρώθηκαν: «Ήμουν πάρα πολύ εκνευρισμένο και αναστατωμένος, αλλά απέκτησα κίνητρο για να τα καταφέρο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και για την ομάδα που κέρδισε».

Για το γεγονόςότι έχει πάρει πλέον φανέλα βασικού: «Το μόνο που θέλω είναι να παραμείνω ταπεινός. Είμαι χαρούμενος, αλλά πρέπει να παραμείνω προσγειωμένος».

Για τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ: «Η κύρια ιδέα που είχαμε μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Για το τι έχει αλλάξει για τον ίδιο: «Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα και ένα από αυτά είναι η στήριξη του κόσμου, που την εισπράττω καθημερινά. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα και να παραμείνω προσγειωμένος».

Για το τι του έχει πει ο Λουτσέκου: «Ο κόουτς μου είπε ότι του αρέσει ο τρόπος που παίζω, αλλά πρέπει να αγωνίζομαι με υπομονή. Στην αρχή είχα εκνευριστεί, αλλά τώρα καταλαβαίνω τι μου ζήτησε και τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του».

Για το θερμό χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Νιώθω πάρα πολύ καλά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μπορώ να πω μετά βεβαιώτητας ότι είμαι ερωτευμένος με τον ΠΑΟΚ».

 

Διαβάστε ακόμη...