Ένας ακόμη εντός έδρας ... τελικός!

Τον ΟΦΗ υποδέχεται στην Τούμπα ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League...
Ένας ακόμη εντός έδρας ... τελικός!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του, μέσα από τo live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Υπάρχουν ομάδες που παλεύουν για την κορυφή, αλλά και άλλες που παλεύουν για την παραμονή. Ο ΟΦΗ είναι απελπισμένος για βαθμούς και θα είναι δύσκολο. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πολύ στο γήπεδο. Δεν αρκεί μόνο η ποιότητα και η φανέλα. Χρειάζεται δουλειά. Θα μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι και με δίψα για τους τρεις βαθμούς».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υπολογίζει για το σημερινό ματς τον Κάνιας, καθώς και τους νεοαποκτηθέντες Γιαννούλη - Σφιντέρσκι, με τους τελευταίους δύο να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην αποστολή του Δικεφάλου. Αναλυτικά σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν οι:  Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι  Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Σάκχοφ, μεσοπεπιθετικά οι Ζαμπά - Μπίσεσβαρ - Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Ακπόμ.  Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Κάνιας και ο Λημνιός.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ήρθε στη Θεσσαλονίκη με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του, καθώς οι Βέρα και Ίσις και αντικατέστησαν τον Νίκο Παπαδόπουλο, μετά το γνωστό σκηνικό στο παιχνίδι της κρητικής ομάδας με τον Παναιτωλικό!  Στο ματς της Τούμπας πάντως στον πάγκο του ΟΦΗ θα καθίσει ο Καραμπετάκης (υπηρεσιακός) και την αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου αποτελούν οι:  Στρέζος, Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Νάστος, Οικονόμου, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Νέιρα, Ναμπί, Βουό, Ντίνας, Σάσι, Γιακουμάκης και Πέρσον, ενώ στο Ηράκλειο παρέμεινε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ο οποίος αποβλήθηκε στο μεσοβδόμαδα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εργοτέλη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Γρατσάνης με βοήθους του τους Φίλο και Κολοσιώνη, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Βρέσκας.

"Σύμμαχος" του ΠΑΟΚ θα είναι και η προϊστορία των εντός έδρας αναμετρήσεών του με τον ΟΦΗ, όπως μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...