"Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία"

Διαβάστε τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου...
"Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία"

Aναλυτικά:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έβαλε 3 γκολ και πάλι χωρίς τον Πρίγιοβιτς και το αν θεωρεί ότι πρόκειται για σύμπτωση: "Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Υπάρχει ένα τεράστιο κίνητρο και πολύ καλό πνεύμα. Έχουμε αυτή την καλή αντιμετώπιση σε όλα τα παιχνίδια. Σκοράρουμε ένα γκολ, παίρνουμε αυτοπεποίθηση και ψάχνουμε κι άλλα γκολ. Στην Τρίπολη, το γκολ του Αντελίνο, μας έδωσε πολλούς χώρους μετά. Σήμερα, σκοράραμε με τον Μπίσεσβαρ, μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει μία σύνδεση, όσον αφορά στα γκολ. Ο Πρίγιοβιτς, έδωσε πολλά γκολ, σε φανταστικές στιγμές. Είναι ένας παίκτης που μας έδωσε πολλά. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το σκοράρισμα. Είναι κάτι που βλέποντας το να γίνεται, σου δίνει αυτοπεποίθηση. Στον πρώτο γύρο δεν είχαμε αυτό το εύρος στα γκολ. Στον πρώτο γύρο όμως, σε αυτά τα παιχνίδια ο Πρίγιοβιτς μας είχε δώσει πολλά".

Για τις ανανεώσεις παικτών και αυτούς που περιμένουν: "Ξέρετε ότι εγώ αγαπώ να έχω αυτό το γκρουπ παικτών, το οποίο πέρυσι κέρδισε τα πάντα στο γήπεδο και φέτος συνεχίζει τα πάντα. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες, με τους οποίους έχει επέλθει μία συμφωνία και ελπίζω να πάνε καλά όλα και με τους υπόλοιπους. Είναι θέμα της σχέσης, της οποίας έχει δημιουργηθεί, υπάρχει αίσθηση υπευθυνότητας κι έτσι πρέπει να προστατέψουμε αυτή τη σχέση".

Για τους νέους παίκτες: "Πρέπει πρώτα από όλα να τους δούμε κι από κοντά στο γκρουπ μας. Σίγουρα θα μας βοηθήσουν, γιατί έρχεται ένα διάστημα με παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Μπορεί να υπάρχει κάποιος τραυματισμός ή να συμπληρωθούν κάρτες ή να συμβεί το οτιδήποτε. Χρειαζόμαστε φρεσκάδα, παίκτες που θα μπαίνουν και μας δείχνουν ότι είναι μέρος του συνόλου κι έτοιμοι να δώσουν το 100%, όντας πάντα απόλυτα επικεντρωμένοι στον στόχο μας".

Για τον Μίσιτς και τον Γιαννούλη και το αν περιμένει κάποιον άλλον παίκτη: "Δεν θέλω να πω, αν περιμένω κάτι άλλο. Πραγματικά μισώ αυτή την περίοδο. Αυτό που θέλω είναι να έχω γκρουπ με συνοχή, δεμένο. Για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο αριθμό παικτών. Είναι δύσκολο να πεις σε έναν παίκτη και να μπει στη μάχη. Δεν είναι ίσως το κλίμα σωστό ακόμα και μετά θα ρισκάρουμε να μην είναι έτοιμος ο οποιοσδήποτε. Όταν έχεις έναν καινούργιο παίκτη, τον βάζεις στη σωστή στιγμή. Από εκεί και πέρα, αν πρέπει να μπει., θα πρέπει να δείξει την αξία του".

Για τον Σβιντέρσκι: "Θα είναι ένας παίκτης, ο οποίος θα υποστηρίξει το σύνολο. Δεν θα ακούσετε από μένα να πω κάτι τεράστιο".

Διαβάστε ακόμη...