Να συνεχίσει το μεγάλο σερί!

Ένα ακόμη παιχνίδι δίνει σήμερα (19/1) ο ΠΑΟΚ, στη φετινή κούρσα της Super League, υποδεχόμενος στην Τούμπα τον Πανιώνιο.
Να συνεχίσει το μεγάλο σερί!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για το παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα, μεταξύ των άλλων επεσήμανε:  «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ξέρουμε πώς πρέπει να το κερδίσουμε, ακόμη και με τη διαφορά που έχουμε, ενώ έπρεπε να είμαστε στο +10 είμαστε στο +8 λόγω του -2 που είχαμε από το καλοκαίρι και πρέπει να τη διατηρήσουμε αυτή την απόσταση ασφαλείας. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, έχουμε κίνητρο για να διατηρήσουμε ή και να αυξήσουμε τη διαφορά από τους αντιπάλους μας. Έχουμε ισορροπία στην ομάδα, καλή χημεία μεταξύ των παικτών και αυτό μας δίνει την αίσθηση της ισορροπίας και να πιστεύουμε πώς μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι» . 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τον τιμωρημένο Μάτος, τους τραυματίες Κάνιας , Κίτσιου, Βέρνμπλουμ και τον Ουάρντα ... Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Πέλκας. Αναλυτικά σε αυτήν συμμετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννης, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Ζαμπά, Άκπομ, Καρέλης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια - Βαρέλα - Κρέσπο - Τόσκα, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά οι  Λημνιός - Μπίσεσβαρ - Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Ακπόμ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο και αυτός έχει τις ελλείψεις τους καθώ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του οι Σπιριντόνοβιτς , Κεϊτά και ο Τσιλούλης. Την αποστολή των Νεοσμυρνιωτών αποτελούν οι Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Σιντί Αλί, Καμαρά και Ντουρμισάι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Κωσταρά - Κούλα Χασάν, 4ος ο Σέζος και παρατηρητής διαιτησίας ο Κουρκούνας.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Πανιώνιο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...