"Πήραμε αυτό που θέλαμε"

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο μίλησε για την αξία του σημερινού διπλού στη Τρίπολη...
"Πήραμε αυτό που θέλαμε"

Aναλυτικά τόνισε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε, το περιμέναμε έτσι ήταν και πέρυσι. Αυτή τη φορά πήραμε αυτό που θέλαμε. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, μας μίλησε ο προπονητής βάλαμε τα γκολ και ήμασταν σοβαροί. Είναι μία νίκη σημαντική για εμάς, μας διατηρεί στην ίδια απόσταση από τους αντιπάλους μας».

Για το αν θεωρεί πως με τη νίκη αυτή ξεχρέωσε την περσινή ήττα: «Δεν θεωρώ πως χρωστούσαμε κάτι. Αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα κάθε παιχνίδι σημασία έχουν οι βαθμοί όχι ποιος θα σκοράρει. Μακάρι να πάμε έτσι μέχρι το τέλος».

Για το δικό του γκολ σήμερα: «Θα κάνω το καλύτερο δυνατό να βοηθήσω την ομάδα μέχρι το τέλος. Αυτό κάνουμε όλοι, να τα δίνουμε όλα. Ο Σάκχοφ και ο Κάνιας δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο, θα είναι μαζί μας στα επόμενα παιχνίδια.

Για τον Πρίγιοβιτς: «Φυσικά πρέπει να αλλάξουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Ο Πρίγιοβιτς είχε διαφορετικό στυλ, ο Καρέλης έχει άλλο, ο Ακπομ ένα διαφορετικό. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε αναλόγως με το ποιος παίζει. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, ποιοτική και όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουμε όλα όσα έχουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Διαβάστε ακόμη...