"Πολύ σημαντική νίκη για όλους μας"

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για τη σπουδαιότητα του σημερινού διπλού στη Τρίπολη...
"Πολύ σημαντική νίκη για όλους μας"

Αναλυτικά τόνισε:

Για το σημερινό παιχνίδι: "Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα και πρόσωπα. Στο πρώτο μας κράτησε ο Πασχαλάκης, αλλά μας ακύρωσαν κι ένα καθαρό γκολ. Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη για όλους μας".

Για το γκολ του Βιεϊρίνια: "Δεν πήγα καν στην μπάλα, ούτε ο Μαουρίσιο, επειδή το πίστευα πολύ κι εγώ κι αυτός".

Για τη σημασία του σημερινού διπλού: "Οι πιο πολλοί περίμεναν να στραβοπατήσει η ομάδα εδώ, γιατί ο Αστέρας έχει μία δυνατή έδρα. Δυστυχώς, για όλους αυτούς, δεν το κάναμε. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε το Σάββατο σε έναν ακόμη τελικό".

Για τον Ακπόμ: "Ο Τσούμπα είναι διαφορετικός παίκτης από τον Πρίγιοβιτς. Δεν είναι εύκολο κατευθείαν να βρεθεί χημεία. Μακάρι να έρθουν και άλλα γκολ. Έχουμε και τον Καρέλη, που είναι και αυτός είναι δυνατός και θα πάρει τις ευκαιρίες του".

Για αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα: "Μέσα στην ομάδα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και μετά θα δούμε τι θα ακολουθήσει. Σε μία μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ξέρουμε ότι θα γίνει αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να κλείσουμε τα αυτιά μας σε όλα αυτά, να μην ακούμε τίποτα και να συνεχίσουμε έτσι με νίκες".

 

Διαβάστε ακόμη...