"Χαρούμενος που βοήθησα τα μέγιστα"

ΟΑλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στη Τρίπολη και τη σπουδαία προσωπική του απόδοση στο ματς...
"Χαρούμενος που βοήθησα τα μέγιστα"

Αναλυτικά ο γκολκίπερ του Δικεφάλου τόνισε:

Για την σημερινή εμφάνιση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα τα μέγιστα την ομάδα μου. Ήταν ένας γολγοθάς από την αρχή της εβδομάδας λόγω του χιονιού στην προπόνηση. Ο Πρίγιοβιτς βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και έχει βάλει το δικό του λιθαράκι, όμως έχουμε κι άλλα παιδιά που βοηθούν και πρέπει να μείνουν εδώ για να βοηθήσουν την ομάδα να ολοκληρώσει το έργο της».

Για τον Βιεϊρίνια: «Η εικόνα που μου μένει είναι το γκολ του Αντρέ, το βλέπουμε στην προπόνση, έχει ποδάρες! Πρέπει πάντα να εκτελεί τα φάουλ. Ο στόχος του τερματοφύλακα είναι να κρατά το μηδέν, πάμε με την ίδια αποφασιστικότητα μέχρι το τέλος.».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Δεν με απασχολεί αν θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, με ενδιαφέρουν μόνο οι βαθμοί. Το πρωτάθλημα έχει γίνει έμμονη ιδέα. Τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Αστέρα, είναι πολύ καλή ομάδα».

Για το αν το πρωτάθλημα κρίνεται σε ματς όπως το σημερινό: «Σε αυτά τα παιχνίδια κρίνεται το πρωτάθλημα και όχι στα ντέρμπι. Στα τελευταία το κίνητρο έρχεται από μόνο του. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι που χρειαζόμαστε το κίνητρο».

Για τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από τον Μανιά: «Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί. Με τον Μανιά είμαστε συμπαίκτες στα Γιάννινα. Είναι καλός παίκτης και κάτι τέτοιες στιγμές είναι για εμένα χαϊλάιτς».

Διαβάστε ακόμη...