«Το 100% για την πρόκριση!»

Από inpaok.com: Η παίκτρια του γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ, μίλησε στο INPAOK, για το μεγάλο παιχνίδι, κόντρα στην Νέα Ιωνία, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας (23/12 16:00) και το πόσο πολύ χρειάζεται την πρόκριση η ομάδα, για το παιχνίδι με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και τα 49 γκολ που πέτυχε η ομάδα, αλλά και για τον κόσμο του Δικεφάλου.
«Το 100% για την πρόκριση!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη με τους Κύκλωπες:

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αν δεν το κάνουμε εμείς, πάντα πρέπει να δείχνουμε μια σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια και είμαστε χαρούμενες για τους δύο βαθμούς».

Για τα 49 γκολ που πέτυχαν:

«Γενικά τρέξαμε το παιχνίδι και βγάζαμε συνέχεια αιφνιδιασμούς, κοιτάξαμε να κάνουμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε στην προπόνηση, αλλά το μόνο που σκεφτόμαστε τώρα είναι το παιχνίδι, κόντρα στην Νέα Ιωνία».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία:

«Ένα παιχνίδι κυπέλλου που είναι απέναντι στον βασικό μας αντίπαλο πάντα είναι ένα ντέρμπι. Λογικά όποιος περάσει θα είναι και ο κάτοχος του κυπέλλου. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, θέλουμε να βγάλουμε το 100% μας, να είμαστε όλες συγκεντρωμένες, ενωμένες, να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον περσινό χαμένο τελικό και αν υπάρχει η σκέψη της εκδίκησης:

«Δεν το έχουμε τόσο στο μυαλό μας το θέμα της εκδίκησης, αλλά το θέμα είναι ότι και πέρσι, για μένα το αξίζαμε και λόγω ρόστερ και λόγω ποιότητας σαν ομάδα, αλλά εγώ έχω ένα μότο που λέει πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία και όλα για κάποιο λόγο γίνονται, αφού έτσι ήταν θέλημα, να χάσουμε το κύπελλο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Συμβιβαστήκαμε με αυτό, κοιτάμε την φετινή χρονιά και τα τρόπαια που θέλουμε να πάρουμε φέτος».

Για το αν υπάρχει πίεση στο να κατακτήσει η ομάδα τίτλο:

«Εγώ προσωπικά από πέρσι που ήρθα στην ομάδα, δεν αντιμετώπισα ποτέ την έντονη πίεση, ούτε εγώ, αλλά ούτε και οι συμπαίκτριές μου, απ' όσο έχω καταλάβει. Η ομάδα είναι πολύ δεμένη, απλά όταν είσαι παίκτρια του ΠΑΟΚ, σίγουρα έχεις απαιτήσεις εσύ η ίδια από τον ίδιο σου τον εαυτό και αμέσως επόμενο θα έρθει και αυτό στην ομάδα. Δηλαδή δεν μας πιέζει κάποιος απ' έξω, δηλαδή από τους παράγοντες, από τον προπονητή ή τον πρόεδρο, όσο από τον ίδιο σου τον εαυτό, πρέπει να έχεις την απαίτηση να κερδίσεις τα τρόπαια, που είσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και όχι να τα χάνεις, με τον τρόπο που χάθηκαν πέρσι».

Για το παιχνίδι της κανονικής διάρκειας:

«Όπως και πέρσι που νομίζαμε πως ήμασταν πολύ καλύτερες, όμως δεν πήραμε κάποιο τρόπαιο, φέτος πιστεύω πως η δυναμική της ομάδας είναι μεγαλύτερη, είμαστε πραγματικά πολύ δεμένη ομάδα και πραγματικά είμαστε σαν οικογένεια, γι' αυτό και φαινόμαστε πιο ανώτερες από αυτές».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, θέλουμε να μας στηρίζει, γιατί από αυτόν αντλούμε δύναμη και μπορεί να γίνει ο 8ος παίκτης μας, σε ένα παιχνίδι, άρα και εγώ θέλω να τους πω να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν».

Διαβάστε ακόμη...