"Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό"

O Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τη νίκη στη Λειβαδιά και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα...
"Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό"

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την εικόvα του ματς: «Από την αρχή είχα την αίσθηση πώς ήμασταν καλύτερη ομάδα. Το πλάνο του προπονητή πήγε όπως το είχε σχεδιάσει και είμαστε ικανοποιημένοι και για την εικόνα μας».

Για το πόσο σημαντικές είναι οι εκτός έδρας νίκες: «Με τα φαβορί τα παιχνίδια είναι έξι βαθμών, όμως στα εκτός έδρας παιχνίδια που είναι δύσκολα παίρνεις σπουδαίες νίκες και πρέπει να είσαι πειθαρχημένος για να συμβεί αυτό, κάτι που δείξαμε σήμερα».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Είμαστε μία οικογένεια. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν είχαμε τους Πέλκα και Βιειρίνια, τους αφιερώνουμε τη νίκη και τους θέλουμε γρήγορα πίσω. Όπως και στον Πόντους που είχε την ατυχία αυτή. Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε ενωμένοι ό,τι και αν συμβεί».

Για την συνέχεια μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό: «Η σοβαρότητα φαίνεται στα παιχνίδια που δίνουμε βάση και που όχι. Έχει γίνει έμμονη ιδέα η κατάκτηση του νταμπλ και εξ αρχής ήταν ο στόχος αυτός. Στο Europa League φτάσαμε ως τους ομίλους και μπορώ να πω πώς ήταν μία αποτυχία, αλλά δε θέλω να σταθώ σε αυτό το κομμάτι. Θέλω να σταθώ στον ποδοσφαιρικό εγωισμό που βγάζει η ομάδα».

Για την εθνική ομάδα: «Υποστηρίζω την εθνική Ελλάδος, ανεξάρτητα με το ποιος θα παίζει εκεί. Θέλω ο κόσμος να μας αγκαλιάσει και να μας δώσει δύναμη και κίνητρο για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο κ. Αναστασιάδης είναι έμπειρος προπονητής που θα δώσει το δικό του στίγμα».

Διαβάστε ακόμη...