Οι 18 του αγώνα με τον Λεβαδειακό

Με τη συνηθισμένη πλέον προετοιμασία της μίας προπόνησης, αλλά και θέληση για επιστροφή στις νίκες και διατήρηση της διαφοράς από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος ν' αντιμετωπίσει ακόμα μια πρόκληση.
Οι 18 του αγώνα με τον Λεβαδειακό

Ο Δικέφαλος δοκιμάζεται στην παραδοσιακά σκληρή έδρα του Λεβαδειακού κόντρα σε μια ομάδα που χρειάζεται τους βαθμούς στην προσπάθειά της να κρατηθεί στην κατηγορία.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αντρέ Βιεϊρίνια , Δημήτρη Πέλκα που έχουν ξεκινήσει θεραπεία μετά τους τραυματισμούς τους στο ματς με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Βοιωτία για το ματς της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι , Πασχαλάκη , Μάτος , Κίτσιου , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Λημνιό , Πρίγιοβιτς , Άκπομ .

Διαβάστε ακόμη...