Ακόμη ένας τελικός στην Τούμπα ...

Για την 13η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΛ και θέλει το τρίποντο της νίκης για να διατηρήσει τη διαφορά που τον χωρίζει από τις ομάδες που ακολουθούν.
Ακόμη ένας τελικός στην Τούμπα ...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε:  «Περιμένω από την ΑΕΛ, που έχει κάνει πρόοδο το τελευταίο διάστημα και έχει οργανωθεί, να έρθει στην Τούμπα για να αμυνθεί και να προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Πρέπει να σας πω ότι κάθε ελληνική ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες. Αυτό ισχύει και για την ΑΕΛ, που διαθέτει ποιότητα. Είναι μία ομάδα που έχει βελτιωθεί και περιμένω να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Ο Λουτσέσκου δε θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τον Δημήτρη Πέλκα και τον Χοσέ Κάνιας, ενώ στην 18μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλη.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα -  Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Βέρνμπλουμ, μπροστά τους οι Ελ Καντουρί - Λημνιό- Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Η σημασία του αγώνα -όπως και όλων των παιχνιδιών που ακολουθούν- είναι πολύ μεγάλη και θεωρείται βέβαιο πως στην Τούμπα θα βρεθεί πολύς κόσμος για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Λουτσέσκου να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Φέστα  δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Μόρα και τον Κοέφ, και η 20μελής αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Παϊτέρη, Καρανίκα, Ζίζιτς, Γρομητσάρη, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκόλια, Ντέλετιτς, Πίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιο, Μπαργκάν και Λεοζίνιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δραμινός Κοτσάνης, βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνου - Φωτόπουλος, 4ος ο Ευαγγέλου και παρατηρητής διαιτησίας ο Ταπατζάς

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την ΑΕΛ, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...