Πρωταθλητής χειμώνα από σήμερα!

Για την 13η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την ΑΕΛ με 2-1 ...
Πρωταθλητής χειμώνα από σήμερα!

Μπροστά σε 18.000 θεατές, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μάτος – Κρέσπο – Βαρέλα- Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ τους Βέρνμπλουμ – Μαουρίσιο, μεσοεπιθετικά τους Λημνιό – Ουάρντα – Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης τον Πρίγιοβιτς.

Ο Δικέφαλος στο ξεκίνημα του παιχνιδιού προσπάθησε να απειλήσει από τα αριστερά με συνεργασίες των Ουάρντα – Βιεϊρίνια, όμως τα γυρίσματα του Αντελίνο, έβρισκαν τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ...

Ουσιαστικά η ομάδα άρχισε να παράγει ευκαιρίες μετά το 20ό λεπτό, απειλώντας κυρίως με σουτ του Μαουρίσιο έξω από την μεγάλη περιοχή, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο. Και σαν να μην έφτανε αυτό η ταμπουρωμένη ΑΕΛ, σε μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που εγκατέλειψε τη σφιχτή αμυντική τακτική, βρέθηκε να προηγείται στο σκορ στο 37ο λεπτό με κεφαλιά του Νούνιτς!

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καρανίκας ανέτρεψε τον Πρίγιοβιτς, ο Κοτσάνης έδωσε το πέναλτι και απέβαλε τον Καρανίκα με 2η κίτρινη. Ο Πρίγιοβιτς από τα 11 μέτρα ευστόχησε, κάνοντας το 1-1.

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ πίεσε αφόρητα την ΑΕΛ η οποία είχε εγκατασταθεί στη μεγάλη της περιοχή και απομάκρυνε όπως όπως την μπάλα, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν οι αμυντικοί της στη φάση του 69ου λεπτού, όταν ο Άκπομ με προβολή μετά από μπαλιά του Σάκχοφ πέτυχε ένα σεντερφορίσιο γκολ, χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ την 12η νίκη του σε 13 ματς!

Πλέον η ομάδα με 35 βαθμούς  είναι στο +8 από τον γάβρο και στο +12 από την ΑΕΚ, ενώ η ομάδα που είναι σχετικά κοντά μας είναι ο Ατρόμητος με ... 28 βαθμούς! 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ (66' Σακχοφ), Ελ Καντουρί (66' Άκπομ), Λημνιός (80' Ζαμπά), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοϊκοβιτς, Χούμπσεφ, Ντέλετιτς, Ακόστα (86' Πίτι), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (46' Γκόλιας), Νούνιτς.

...............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

80ό λεπτό: Ζαμπά στη θέση του Λημνιού

69ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ σεντερφορίσιο ο Άκπομ με προβολή μετά από μπαλιά του Σάκχοφ

66ο λεπτό: Άκπομ στη θέση του Ελ Καντουρί και Σάκχοφ στη θέση του Βέρνμπλουμ

60ό λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία ο Μάτος, πλάσαρε άουτ!

55ο λεπτό: Πιέζει ο ΠΑΟΚ

46ο λεπτό: Σουτ του Βέρνμπλουμ με καλές προϋποθέσεις άουτ

46ο λεπτό: Γκόλιας στη θεση του εριστικού Μπαργκάν

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45'+1: Πέναλτι και αποβολή  για τον Καρανίκα! ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Πρίγιοβιτς

41ο λεπτό: Σουτ του Μαουρίσιο από το ύψος της μεγάλης περιοχής και κόρνερ

37ο λεπτό: Κεφαλιά ο Νούνιτς και 0-1

36ο λεπτό: Σουτ του Μαουρίσιο, ψηλά άουτ

27ο λεπτό: Σουτ του Μαουρίσιο άουτ

26ο λεπτό: Κίτρινη στον Ακόστα για φάουλ στον Ελ Καντουρί

25ο λεπτό: Σέντρα ο Λημνιός κεφαλιά ο Ουάρντα άουτ!

22ο λεπτό: Κεφαλιά ο Κρέσπο, σε κόρνερ ο Κρίστινσον

18ο λεπτό: Σουτ του Ουάρντα, μπλόκαρε ο Κρίστινσον

5ο λεπτό: Κίτρινη στον Καρανίκα για μαρκάρισμα στον Βιεϊρίνια

Το παιχνίδι ξεκίνησε

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ (66' Σακχοφ), Ελ Καντουρί (66' Άκπομ), Λημνιός (80' Ζαμπά), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς. Αναπληρωματικοί: Ρέι, Τόσκα, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Καρέλης, Ακπόμ

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοϊκοβιτς, Χούμπσεφ, Ντέλετιτς, Ακόστα (86' Πίτι), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (46' Γκόλιας), Νούνιτς. Αναπληρωματικοί: Παϊτέρης, Μπάλλας, Κούνιτς, Πίτι, Γκόλιας, Λεοζίνιο, Γρομητσάρης

...................................

Το pregame της αναμέτρησης

18:40 Πασχαλάκης - Ρέι ξεκίνησαν ζέσταμα

18:55 Και οι υπόλοιποι παίκτες μας στον αγωνιστικό χώρο

Εικόνες από την προθέρμανση

Διαβάστε ακόμη...