Ακόμη ένας τελικός στην Τούμπα!

Για την 11η στροφή του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την επικίνδυνη και υπολογίσιμη Ξάνθη.
Ακόμη ένας τελικός στην Τούμπα!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση με την πρώην εν Ελλάδι ομάδα του, μεταξύ των άλλων ανέφερε:  «Η Ξάνθη είναι ένας αντίπαλος όπως όλοι οι άλλοι. Είναι σε καλή κατάσταση και έρχονται από μία εξαιρετική περίοδο. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε για τον στόχο μας. Η εμπειρία μου εκεί είναι κάτι διαφορετικό».

Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για σήμερα τους Χατσερίδη - Ουάρντα - Καρέλη, ενώ στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:  Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Τόσκα - Βαρέλα - Κρέσπο - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Κάνιας, μπροστά τους οι Μπίσεσβαρ - Πέλκας - Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Ακπόμ.

Όσον αφορά την Ξάνθη, ο Ράσταβατς δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αλμέιδα και στους τραυματίες Φασίδη – Ντε Λούκας και Συλλά. Την 19μελή αποστολή της ακριτικής ομάδας αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Χατζητερζόγλου, Συλλά, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Ντουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Σαρπόνγκ, Καντά, Μελισσόπουλος, Γέντρισεκ, Κάστρο, Κίκε, Σουλεϊμάν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σέζος και βοηθοί του θα είναι οι ο Σάββας και ο Σινιοράκης, 4ος ο Γρατσάνης και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος ...

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την Ξάνθη ΕΔΩ 

Διαβάστε ακόμη...