Η αποστολή για το ματς με την Ξάνθη

Η ώρα για επιστροφή στη δράση έφτασε. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας (24.11, 19:30) και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.
Η αποστολή για το ματς με την Ξάνθη

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος της την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες.

Το πρόγραμμα όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με τον προπονητή, μέσα από διάφορες ασκήσεις, έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά από καιρό έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτοιμους για μάχη, με το ιατρικό δελτίο να είναι λευκό.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση του Σαββάτου (24.11) κόντρα στην Ξάνθη είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Διαβάστε ακόμη...