Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες!

Τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό θα επιδιώξει να κατακτήσει σήμερα (11/11) το απόγευμα ο ΠΑΟΚ, για την 10η αγωνιστική της Super League...
Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες!

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του, μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος μετά την ήττα στην Ουγγαρία αλλά και την ισοπαλία το προηγούμενο Σάββατο στο Περιστέρι, θέλει να επιστρέψει και πάλι στις νίκες και να αποσπαστεί στη βαθμολογία σε ενδεχόμενη απώλεια των συνδιεκδικητών του φετινού τίτλου!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μεταξύ των άλλων υπογράμμισε:  «Σκέφτομαι μόνο τη νίκη. Θέλουμε το τρίποντο. Σέβομαι τον Παναιτωλικό και ξέρουμε ότι οι ομάδες που είναι χαμηλά, πάντα έχουν έξτρα κίνητρο όταν αντιμετωπίζουν τις κορυφαίες ομάδες. Έχουμε τον στόχο μας, εντός Ελλάδας πηγαίνουμε καλά, έχουμε την ποιότητα και θα πάμε μόνο για να κερδίσουμε. Ακόμα και αν έχουν προβλήματα, θα τα ξεπεράσουμε κόντρα σε μία ομάδα, που αν και έχασε την προηγούμενη αγωνιστική, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει απειλητική».

Εκτός αποστολής  έμεινε ο τιμωρημένος Μάτος (συμπλήρωσε κάρτες), ο τραυματίας Βιεϊρίνια και ο Ουάρντα. Αντίθετα επέστρεψε σε αυτήν ο Μαουρίσιο δίνοντας στον Λουτσέσκου μια πολύ καλή επιλογή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Τόσκα - Κρέσπο- Βαρέλα - Κίτσιου (δεν αποκλείεται κάποια διαφοροποίηση), αμυντικά χαφ δύο από τους Κάνιας - Βέρνμπλουμ - Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά οι Μπίσεσβαρ - Πέλκας - Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Δέλλας πήρε στην αποστολή τους: Κυριακίδη, Γιαννακόπουλο, Ουίλιαν, Λουσέρο, Βασιλούδη, Καμαρά, Κόκκορη, Μαλή, Γιαννιώτη Δ., Μαρινάκη, Τσιγγάρα, Άργκους, Λιάβα, Ρότσα, Τσοκάνη, Ντίας, Μάζουρεκ, Αγρόδημο, Μανά, Μπελεβώνη. Προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Μιχάι, Έρικσον, Πάουλο, Μοράρ, Χαντάκιας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής ) και Φίλος (Βοιωτίας ) Τέταρτος ορίστηκε ο Μανούσος (Αργολίδας ) και παρατηρητής ο Τοπούζης Ιωάννης (Τρικάλων )

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Παναιτωλικό, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...