Ματς - τελικός στη Βουδαπέστη!

Μεγάλο παιχνίδι δίνει απόψε στις 19:55 ο ΠΑΟΚ στη Groupama Arena της Βουδαπέστης, όπου αντιμετωπίζει την Βίντι για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.
Ματς - τελικός στη Βουδαπέστη!

Η νίκη στο αποψινό ματς είναι μονόδρομος, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα μας από την ουγγρική ομάδα, μόνο με διπλό μπορούμε να κάνουμε όνειρα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE tv, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας μεταξύ των άλλων για την αναμέτρηση, σημείωσε: "Αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αλλά προτιμώ να μείνω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι κι εγώ και η ομάδα μου και να μπούμε  να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρετε πάρα πολύ καλά, ότι όλοι θέλουμε να κερδίσουμε σαν τρελοί φέτος το πρωτάθλημα. Πέρυσι το κάναμε, αλλά έγιναν άλλα πράγματα. Φέτος το χρειαζόμαστε πραγματικά. Την ίδια στιγμή, έχοντας δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League, προσπαθήσαμε να πάρουμε ότι καλύτερο από κάθε παιχνίδι προς όφελός μας. Το καταφέραμε απόλυτα, το μόνο λάθος μας, ήταν αυτό το παιχνίδι με τη Βίντι στην έδρα μας. Εστιάζουμε στο παιχνίδι της Πέμπτης. Ίσως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας δύο εβδομάδες πριν, βλέποντας ότι κερδίσαμε εύκολα την ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία, που κέρδισε εύκολα εδώ τη Βίντι. Ήταν και η κατάσταση που περνούσαμε με τα ντέρμπι στην Ελλάδα, τα οποία κερδίσαμε. Ίσως πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε εκείνο το παιχνίδι με την ίδια ευκολία, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία. Η Βίντι δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Θα βρούμε απέναντι μας, μία ομάδα πειθαρχημένη, που έχει πλάνο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι η ήττα στην Θεσσαλονίκη, θα μας βοηθήσει για το αυριανό παιχνίδι".

Απόντες από πλευράς ΠΑΟΚ θα είναι ο Βιεϊρίνια με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς και ο Kαρέλης. Αντίθετα στην αποστολή βρέθηκε και πάλι ο Μαουρίσιο ...

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:  Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.  

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Τόσκα - Κρέσπο - Βαρέλα - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Κάνιας - Βέρνμπλουμ, μεσοεπιθετικά οι Μπίσεσβαρ - Πέλκας - Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς

Όσον αφορά την αντίπαλο και για αυτούς το ματς είναι τελικός, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρειθεί και πάλι ο Κόβατσικ, στην άμυνα οι Στοπίρα, Φιόλα, Γιοχάζ, Βινίσιους, στη μεσαία γραμμή οι Νέγκο, Χάτζιιτς και Πατκάι, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Μιλάνοφ και ο Χούστι. Στην επίθεση θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου ο Σέρβος Σκέποβιτς, σε ένα 4-3-2-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την UEFA  ο Τούρκος Αλί Παλαμπιγίκ, βΒοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τσενούν Σεσιγκουζιέλ και Σερκάν Ουλοσόι. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο Ιμπραΐμ Ουγιαρτσάν, ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί οι Ουλουσόι και Ουγκιουρλού.

Διαβάστε ακόμη...