Και τα παπαγαλάκια ... το βούλωσαν!

Το τι διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες από τα γνωστά φερέφωνα της χάρτινης για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι δε λέγεται ...
Και τα παπαγαλάκια ... το βούλωσαν!

Κρίνοντας ίσως "εξ ιδίων τα αλλότρια" διατυμπάνιζαν δεξιά και αριστερά πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είχε την μορφή φιλικής αναμέτρησης! Κάτι τέτοιο βέβαια δε συνέβη, καθώς ο ΠΑΟΚ άφησε στο γήπεδο του Ατρομήτου τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα αγώνων για τη Super League!

Σε ένα πεντακάθαρο από κάθε άποψη παιχνίδι αγωνίστηκαν οι δύο καλύτερες ελληνικές ομάδες και η μπίλια έκατσε στο "Χ". Η ομάδα πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα στην επανάληψη και μοιραία ο πάντα υπολογίσμος Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση!

Οι προπαγανδιστές του νότου δεν ξέρουμε αν στενοχωρήθηκαν ή αν χάρηκαν με αυτό το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα τους στο ΟΑΚΑ απέδειξε πως ΚΑΙ φέτος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά όταν σφυρίζουν στα παιχνίδια της ξένοι διαιτητές! Κάτι που μόνο σαν τυχαίο δεν μπορεί να προσμετρηθεί, καθότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας!  

Διαβάστε ακόμη...