Τζήλος και Ατρόμητος σταμάτησαν τον ΠΑΟΚ!

Για την 9η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με τον Ατρόμητο ...
Τζήλος και Ατρόμητος σταμάτησαν τον ΠΑΟΚ!

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι, πληρώνοντας το κακό του ξεκίνημα στην επανάληψη, δείχνοντας διάθεση σε εκείνο το χρονικό σημείο να διαχειριστεί το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου και όχι να "σκοτώσει" τον αντίπαλο!

Ο Λουτσέσκου παράταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια - Κρέσπο - Βαρέλα - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Βέρνμπλουμ - Κάνιας, μεσοεπιθετικά οι Ζαμπά - Ελ Καντουρί - Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Στο 24ο λεπτό ο Ουγκράι σούταρε από πολύ μακριά με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι μας και να περνάει άουτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Τζήλος έκλεισε τα μάτια, μη καταλογίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Καντουρί από τον Στρούγγη!

Ο ΠΑΟΚ έλεγχε το παιχνίδι και στο 40ό λεπτό βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα των γηπεδούχων με τον Κρέσπο να εκτελεί τον Μέγερι με σουτ από το ύψος του πέναλτι και να κάνει το 0-1.

Με την έναρξη της επανάληψης κατά ένα πολύ περίεργο τρόπο ο ΠΑΟΚ έδωσε γήπεδο στον Ατρόμητο, χωρίς είναι η αλήθεια να απειληθεί ιδιαίτερα, ενώ στο 66ο λεπτό, χάθηκε τεράστια ευκαιρία από τον Ζαμπά, ο οποίος μετά από γύρισμα του Ελ Καντουρί, από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ!   

Έξι λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ του Ουγκράι και από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ μπροστά στο ενδεχόμενο της πρώτης βαθμολογικής απώλειας, βγήκε στην επίθεση, όμως οι πολύ καλές μας ευκαιρίες πήγαν στα σκουπίδια!

Βέρνμπλουμ στο 84', Πρίγιοβιτς στο 87' από εξαιρετικές θέσεις αστόχησαν και κάπως έτσι ήρθε η πρώτη βαθμολογική μας απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα!      

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Στρούγγης (46' Ενσικουλού), Ρισβάνης, Μπουσούλαζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Μπρούνο (87' Ούμπιντες), Μούγιακιτς (46' Κωτσόπουλος). 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (76' Πέλκας), Ελ Καντουρί (81' Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (67' Λημνιός), Πρίγιοβιτς. 

.................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη 

Τέλος

87ο λεπτό: Ο Πρίγιοβιτς εξ επαφής αστοχεί!!! Στο ίδιο λεπτό Ούμπιντες στη θέση του Μπρούνο

84ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Βέρνμπλουμ από εξαιρετική θέση να σουτάρει άουτ!

81ο λεπτό: Ουάρντα στη θέση του Ελ Καντουρί

76ο λεπτό: Πέλκας στη θέση του Ζαμπά

73ο λεπτό: 1-1 ο Ουγκράι με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή

72ο λεπτό: Κακό κοντρόλ ο Πρίγιοβιτς, χάνεται καλή ευκαιρία σε αντεπίθεση!

69ο λεπτό: Κίτρινη στον Βέρνμπλουμ

67ο λεπτό: Λημνιός στη θέση του Μπίσεσβαρ

66ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Ζαμπά, ο οποίος μετά από γύρισμα του Ελ Καντουρί, από το ύψος του πέναλτι σούταρε αουτ!   

62ο λεπτό: Κίτρινη στον Μάτος και φάουλ σε καλή θέση για τον Ατρόμητο. Το εκτέλεσε ο Μπουσούλαζιτς κόντραρε η μπάλα στο τείχος

59ο λεπτό: Κίτρινη στον Ουγκράι για μαρκάρισμα στον Κρέσπο!

56ο λεπτό: Ο Κωτσόπουλος πέφτει πάνω στον Πασχαλάκη με τον τερματοφύλακά μας να έχει μπλοκάρει την μπάλα! Ο Τζήλος δε βγάζει την κίτρινη

46ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για τους γηπεδούχους! Κωτσόπουλος στη θέση του Μούγιακιτς και ο Ενσικουλού στη θέση του Στρούγγη

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

40ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κρέσπο με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή

38ο λεπτό: Κίτρινη στον Σάκιτς για μαρκάρισμα στον Μάτος

24ο λεπτό: Ο Στρούγγης βρίσκει και ανατρέπει τον Ελ Καντουρί μέσα στην περιοχή, ο Τζήλος που είδε πεντακάθαρα τη φάση είπε ... παίζετε! Τεράστιο λάθος του κόρακα που δεν το θεωρούμε ανθρώπινο! 

18ο λεπτό: Σουτ από το κέντρο του γηπέδου από τον Ουγκράι, δοκάρι και άουτ !

16ο λεπτό: Σουτ του Μπουσούλαζιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άουτ

5ο λεπτό: Αναγνωριστικό το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά

3ο λεπτό: Ανύπαρκτο οφ σάιντ στον Ελ Καντουρί από τον Κούλα Χασάν, μετά από κάθετη του Ζαμπά!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Στρούγγης (46' Ενσικουλού), Ρισβάνης, Μπουσούλαζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Μπρούνο (87' Ούμπιντες), Μούγιακιτς (46' Κωτσόπουλος). Αναπληρωματικοί: Θεοδωράκης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Ενσικουλού, Μανούσος

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (76' Πέλκας), Ελ Καντουρί (81' Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (67' Λημνιός), Πρίγιοβιτς. Αναπληρωματικοί: Ρέι, Τόσκα, Σακχόφ, Πέλκας, Ουάρντα, Λημνιός, Άκπομ

..................................

Το pregame της αναμέτρησης 

14:20 Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων, λίγο αργότερα έγινε και η καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

H σύνθεση του ΠΑΟΚ

15:25 Σε εξέλιξη το ζέσταμα και των δύο ομάδων

Διαβάστε ακόμη...