Προσοχή σε προβοκάτσια!

Το παιχνίδι που θα δώσει ο ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου είναι από τα πλέον σημαντικά του πρωταθλήματος και αυτό το γνωρίζουν άπαντες γύρω από την ομάδα, αλλά και ... απέναντί της!
Προσοχή σε προβοκάτσια!

Με δεδομένο ότι ο φετινός ΠΑΟΚ πάει τρένο για τον τίτλο, καθώς εντός των τεσσάρων γραμμών δεν παίζεται από τις ομάδες του νότου που επίσης διεκδικούν το πρωτάθλημα και με δεδομένο επίσης το πώς ΚΛΑΠΗΚΕ το περσινό πρωτάθλημα στα χαρτιά (μόνο έτσι μπορούσαν!), πιστεύουμε πως ο αγώνας στο Περιστέρι απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή! 

Όσο κι αν όλοι μας θα θέλαμε πάρα πολύ να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα στο συγκεκριμένο ματς, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ όχι απλά να μην πάει κανείς αλλά να αποφύγει να περάσει ακόμη και απ' έξω (που λέει κι ο λόγος)! Υπάρχουν στη συνέχεια συνεχόμενα παιχνίδια στην Τούμπα που μπορούμε να την γεμίσουμε και να βγάλουμε εκεί γούστα!  Όχι όμως στο Περιστέρι!

Μην έχει κανείς την αμφοβολία πως οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ θα ψάξουν τρόπο να κάνουν ζημιά στην ομάδα, προκαλώντας με τον τρόπο τους, αποσκοπώντας σε τιμωρίες και τέτοια! Ας μη δώσουμε αυτή τη φορά λαβή για να προκύψουν θέματα με την ομάδα εξωαγωνιστικά! 

Και μην ξεχνάμε πως υπάρχουν άνθρωποι (;) εκεί κάτω που ζουν και αναπνέουν με αποκλειστικό σκοπό το πως θα κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ! Πώς θα προκαλέσουν προβλήματα στην καλύτερη ελληνική ομάδα, η οποία με 8Χ8 σαρώνει στο πέρασμά της, φτερουγίζοντας από νίκη σε νίκη!

Διαβάστε ακόμη...