"Χαρούμενος που βοήθησα"

Ο Λέο Ζαμπά, εκ των διακριθέντων στο σημερινό ματς τόνισε...
"Χαρούμενος που βοήθησα"

Για τη σημερινή νίκη: « Είμαι χαρούμενος που βοήθησα, βεβαία πήρα και εγώ βοήθεια από τους συμπαίκτες μου για να μπορέσουμε στο τέλος να κερδίσουμε».

Για το πως περνάει στην Ελλάδα: «Νοιώθω καλά όλοι με έχουν υποδεχτεί με καλό τρόπο και αυτό με βοηθάει να βγάζω τον καλό μου εαυτό»

Για την δήλωση του Γιώργου Δώνη πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος: «Ήμασταν καλύτεροι, ήταν ένα δύσκολο ματς στο πρώτο ημίχρονο ενώ δημιουργήσαμε ευκαιρίες δεν ήμασταν εύστοχοι. Στην ανάπαυλα ο προπονητής, μας είπε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και το γκολ θα έρθει».

Για το τι προτιμάει, να δίνει ασίστ η να σκοράρει: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις πόντοι. Είμαστε μια ομάδα είμαστε μια οικογένεια και το πιο σημαντικό για εμάς είναι η νίκη».

Για το αν ήταν σήμερα το καλύτερο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ : «Κάθε ματς είναι διαφορετικό και θέλει διαφορετική προσέγγιση. Σε κάποια παιχνίδια μπορεί να κάνουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε σε κάποια άλλα όχι».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του στην ομάδα: «Είμαστε μια οικογένεια με βοήθησαν περισσότερο οι Βραζιλιανοί και ο Βιερίνια, έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές που με βοηθάνε να προσαρμοστώ».

Διαβάστε ακόμη...