Στόχος η κορυφή με ... 8Χ8!

Για την 8η αγωνιστική της Super League o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον βάζελο και θέλει τη νίκη για να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, κάνοντας το 8Χ8 ...
Στόχος η κορυφή με ... 8Χ8!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ραζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων υπογράμμισε:

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα διάστημα στο οποίο έχει αυτοπεποίθηση, μιας και τρέχει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, όμως και εμείς τρέχουμε ένα πάρα πολύ καλό σερί, είμαστε μια καλή ομάδα και ανυπομονούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω αυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που προέρχεται από καλά αποτελέσματα, έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, είναι οργανωμένη και καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν έχουμε χάσει κάποιο παιχνίδι μέσα στη σεζόν και θέλουμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι έχοντας τη δική μας αυτοπεποίθηση και τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Έχουν αυτοπεποίθηση όπως είπαμε και είναι αισιόδοξοι. Όπως κατάλαβα από μία δήλωση ενός ποδοσφαιριστή δεν λένε όχι στο πρωτάθλημα. Το Κύπελλο είναι επίσης ένας στόχος τους, οπότε είναι ένα καλό σύνολο απέναντι μας».

Απόντες από την αποστολή οι Μαουρίσιο, Καρέλης, Χατσερίδης, Μαλεζάς, ενώ συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Άκπομ, Πρίγιοβιτς.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα οι Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια. Αμυντικά χαφ  ο Βέρνμπλουμ και ο Κάνιας, μπροστά τους ο Πέλκας, στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς και στα άκρα οι Ζαμπά και Μπίσεσβαρ.

Η σημασία της αναμέτρησης είναι δεδομένη, ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του μια ομάδα η οποία κόντρα στα προγνωστικά παλεύει όλα τα ματς και ως τώρα σε 7 παιχνίδια έχει 6 νίκες και μία ισοπαλία! Όσον αφορά τον αντίπαλο, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Διούδης, στην άμυνα οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Μαυρομμάτης, αμυντικά χαφ στον άξονα οι Κουρμπέλης και Δώνης, έχοντας αριστερά τον Ινσούα και δεξιά τον Κουλιμπαλί, με προωθημένους τους Χατζηθεοδωρίδη, Μακέντα, με Χατζηγιοβάνη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δανός Γενς Μάε. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σόρενσεν και Νταλ, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο Τσαμούρης.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον βάζελο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...