Νίκη και παραμονή στην κορυφή!

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχεται στην Τούμπα ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League...
Νίκη και παραμονή στην κορυφή!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.  

O Δικέφαλος του Βορρά, μετά από διαδοχικές επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποτελέσματα που έκαναν αίσθηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον ουραγό και χωρίς βαθμό ως τώρα, Απόλλωνα Σμύρνης, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικής ομάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για την αναμέτρηση μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρώτα από όλα ο Απόλλων είναι σε κακή θέση. Σέβομαι τον κ.Ματζουράκη. Έχει εμπειρία και ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις, ακόμα και σε ελάχιστο χρόνο. Περιμένουμε να παλέψουν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν ένα ντέρμπι και να έχουμε σωστές αντιδράσεις» .

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Χαρσερίδης και σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης, Άκπομ

Στο αρχικό σήμα αναμενεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Βιεϊρίνια (ή Τόσκα), αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Κάνιας, μεσοεπιθετικά οι Λημνιός - Πέλκας - Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς

Όσον αφορά τον Απόλλωνα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη με νέο προπονητή στον πάγκο του (Ματζουράκης), στην αποστολή του συμπεριλήφθηκαν οι: Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές, Στάθης, Ναδάλες, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ' Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιος, Τριάδης, Σικαμπάλα και Γκαρός.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Τάσης από το σύνδεσμο Ηπείρου, ενώ βοηθοί του θα είναι Μωϋσιάδης (Ηπείρου) και ο Κρετσίμος (Δυτ. Αττικής), και τέταρτος ο Φωτιάς.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Απόλλωνα, ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...